Beşiktaş Hentbol Takımı, 3 sporcuya imza attırdı

Türkiye’de oldukça başarılı bir grafik çizen ve son 10 yılda 8 şampiyonluk elde eden Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, bugün Akaretler’deki kulüp binasında düzenlenen bir törenle 3 yabancı sporcuya birden imza attırdı.Beşiktaş Mogaz,...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Hentbol Takımı, 3 sporcuya imza attırdı

Türkiye’de oldukça başarılı bir grafik çizen ve son 10 yılda 8 şampiyonluk elde eden Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, bugün Akaretler’deki kulüp binasında düzenlenen bir törenle 3 yabancı sporcuya birden imza attırdı.

Beşiktaş Mogaz, Avrupa Hentbol Ligi’nde mücadele eden ve en önemli kanat oyuncularından biri kabul edilen Ivan Nincevic’i, Şili’li genç yıldız Erwin Jan Feuchtmann Perez’i ve yetenekli Sırp oyuncu Predrag Dacevic’i kadrosuna dahil etti.

Dacevic 1 +1 yıllık sözleşmeye imza atarken, Perez ve Nincevic ise 1 yıllık sözleşmelere imza attı.

Beşiktaş Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Erdal Karacan, çok mutlu olduklarını ve hedeflerinin Avrupa’da başarılı bir takım olmak olduğunu söyledi.

Karacan, "Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı’nın önümüzdeki hedefi sadece yine başarıdır. Avrupa’da başarılı olmak ise birinci hedefimizdir. Transferleri gücümüze güç katmak için yapıyoruz. Transflerimiz devam edecek." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar