Beşiktaş, güne neşeli geçen idman ile başladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah yaptığı ve oldukça neşeli bir ortamla geçen antrenmanla devam etti.Almanya'nın Marienfeld kasabasında teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Çalışmaya...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, güne neşeli geçen idman ile başladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah yaptığı ve oldukça neşeli bir ortamla geçen antrenmanla devam etti.

Almanya'nın Marienfeld kasabasında teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Çalışmaya grip olan Uğur Boral, tedavisi devam eden Ömer Şişmanoğlu, hafif ağrıları bulunan Sivok ve Oğuzhan katılmadı. Cenk Tosun ise takımdan ayrı çalıştı.

Kondisyon ve taktik antrenmanının ardından kalecilerinde oyunun içerisinde olduğu taktik maçı yapıldı. Bu maç sırasında futbolcuların oldukça hırslı olması, yapılacak olan transferlerin gecikmesiyle morali bir hayli bozuk olan teknik direktör Bilic'i biraz olsun memnun etti.

Özellikle kalecilerin oyuna dahil olduğu bölümler ve idman sonrası yapılan serbest atış çalışmasında kaleye geçen malzeme sorumlusu Süreyya Soner keyifli dakikaların yaşanmasını sağladı.

Kaleci Tolga'nın direktifi ile şişme adamlardan baraj ayarı yaptıran Süreyya Önder, İsmail Köybaşı'nın 2 serbest atışından birini kurtardı, birini ise kurtaramadı ve top ağlara gitti.

Atışlar sonrasında şişme adamlar, İsmail Köybaşı ve Ersan Gülüm ile birlikte fotoğraf çektiren Süreyya Önder, "İlk topta iyi uçtum ama gol oldu. Kötü gol yedik fakat baraj hatası vardı o pozisyonda kalecilerin yapacağı bir şey yok." diye konuştu.

Beşiktaş hazırlıklarına akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla devam edecek.

CİHAN

Yorumlar