Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak: Alacağımız oyuncuları tespit ettik

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, ara transfer döneminde kadrolarına katacakları oyuncuları tespit ettiklerini belirterek, İnönü Stadı’nın kaba inşaatının yapımına da başlandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak: Alacağımız oyuncuları tespit ettik

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, ara transfer döneminde kadrolarına katacakları oyuncuları tespit ettiklerini belirterek, İnönü Stadı’nın kaba inşaatının yapımına da başlandığını söyledi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, Radyospor'a yaptığı açıklamada, İnönü Stadı’nın kaba inşaatının yapımına başlandığını belirterek, "Her şey planlanmış bir şekilde gitmektedir. Spekülasyona açık hiçbir şey yoktur. Bizim öngörümüz önümüzdeki yıl Ekim – Kasım ayında yeni stadımızı açmak ve maçlarımızı oynamak yönünde." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında konuk olacakları Kasımpaşa’yı yeneceklerini belirten Albayrak, "Taraftarımız, Kasımpaşa’da Pazar günü maçı izleyecek. 920 kişilik taraftar bileti verildi. Çok az bir adet. Kapasiteye göre verilen hak. Pazar günü Kasımpaşa’yı yeneceğiz. Taraftarlar arasında bir gerginlik çıkmayacağına inanıyorum. Sporun amacı dostluk kardeşliktir. Kasımpaşa’yla dostça bir maç oynayacağız." diye konuştu.

DERBİDEN SONRA VERİLEN CEZA BEŞİKTAŞ’IN LİDERLİK ŞANSINI ETKİLEDİ

Galatasaray’la yapılan derbide sahaya inenler nedeniyle, 4 maçlık seyircisiz oynama cezasının Beşiktaş’ı zirveden eden puan kayıplarına neden olduğunu belirten Metin Albayrak, "Taraftarımızın gücünü uluslar arası kamuoyu da beğenerek ve taktir ederek, izliyor. Onlardan mahrum olmak kötü bir deneyim oldu. Bu cezalar olmasaydı, Beşiktaş liderlik koltuğunda olabilirdi. Seyircisiz oynamak çok büyük bir etken." şeklinde konuştu.

BILIC’E GÜVENİMİZ HİÇ AZALMADI

Genel Sekreter Albayrak, puan kayıpları nedeniyle teknik direktör Bilic’e yönelik bir güven kaybının söz konusu olmadığını belirterek, "Böyle bir şey söz konusu değil. Başarıyı yakalamak için sabır, inanmak ve güvenmek vardır. Hocamız çok hırslı, gerçekten iyi bir teknik adam. Ama sporun içerisinde sakatlık var, saha kapanması, başka sorunlar var. Bunlar olabilir; fakat yönetim kurulu adına konuşuyorum hocamıza karşı hiçbir şekilde güven kaybımız olmamıştır. Teknik heyete ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İlk 4 haftadaki güzel futbolu aynı ekip izletmişti. Ben yine aynı şeyin olacağına inanıyorum. Bütün Beşiktaşlılar buna inanıyor, bunu görüyorum." dedi.

TRANSFERDE BELLİ OYUNCULAR TESPİT ETTİK; AÇIKLAYACAĞIZ

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’ün affedilmesi konusunda ise Albayrak, "Bu konu tamamen teknik heyete bağlı, onlar kararlarını verirler. Bu karar yönetim kurulunda görüşülür. Şu ana kadar böyle bir durum yok. Beşiktaş’ta ayrıca izleme tarama ekibimiz çalışmalarınız sürdürüyor. Transfer için bazı oyuncular tespit edildi, zamanı geldiğinde bunlar açıklanacak." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar