Beşiktaş-Bursaspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın bugün oynanan ilk maçında Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Bursaspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın bugün oynanan ilk maçında Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaklaşan Beşiktaş, konuk edeceği Bursaspor'u da mağlup ederek, zirveye doğru tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-2 yenen siyah-beyazlı ekip, Gaziantepspor'a da dış sahada 2-1 üstünlük sağladı. Kasımpaşa ile yaptığı tekrar maçını da 3-0 kazanan siyah-beyazlı ekip, lider Fenerbahçe ile puan farkını 5'e düşürürken, ikinci sıradaki Galatasaray ile de bire indirdi.

Son 4 maçında 10 puan toplayan Beşiktaş, Bursaspor'u mağlup ederek hem galibiyet serisini sürdürmeye hem de önündeki rakiplerinin olası puan kayıplarında zirveye biraz daha yaklaşmaya çalışacak.

ALMEİDA REKOR PEŞİNDE

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, karşılaşmaya rekor kırmak için çıkacak. Almanya'nın Werder Bremen takımında oynadığı dönemin yanı sıra siyah-beyazlı ekipte bir sezonda en fazla 11 kez gol sevinci yaşayabilen Almeida, Bursaspor maçında gol atması durumunda, kariyerindeki en golcü sezonuna imza koyacak.

SERDAR KURTULUŞ CEZALI

Bu arada Kasımpaşa ile oynanan tekrar maçında çift sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalan Serdar Kurtuluş, cezası nedeniyle Bursaspor karşısında oynayamayacak.

TAKIMLARIN MAÇ 11'LERİ BELLİ OLDU

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: İlker Meral, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler
Beşiktaş: Tolga Zengin, Dany, Pedro, Ersan Gülüm, Motta, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Almeida
Bursaspor: Sebastıen Frey, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Renato Civelli, Michael Basser, Bekir Yılmaz, Şamil Çinaz, Kazım Kazım, Stanislav Sestak, Belluschı, Jose Fernando
CİHAN

Yorumlar