Beşiktaş, 3 oyuncuyu kadrosuna kattı

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Esra Erden Atacan ile İsveçli Frida Eldebrink ve ABD'li Jordan Hooper'i kadrosuna kattı. Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada üç oyuncuyla sözleşme imzalandığı bildirildi. Basketbola Beşiktaş altyapısında...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, 3 oyuncuyu kadrosuna kattı

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Esra Erden Atacan ile İsveçli Frida Eldebrink ve ABD'li Jordan Hooper'i kadrosuna kattı. Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada üç oyuncuyla sözleşme imzalandığı bildirildi.

Basketbola Beşiktaş altyapısında başlayan 1984 doğumlu ve 1,70 metre boyundaki Esra Erden Atacan, uzun yıllar terlettiği siyah-beyazlı forma altında bir Türkiye Ligi şampiyonluğu, bir de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı. Geçen sezonu Adana BOTAŞ'ta geçiren başarılı basketbolcu, Çankaya Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi takımlarında da forma giydi.

Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan 1988 doğumlu ve 1,74 metre boyundaki Frida Eldebrink, İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Eldebrink, geçen sezon İspanya'nın Rivas Ecopolis takımında forma giydi.

Forvet pozisyonunda görev yapan 1992 doğumlu ve 1,88 metre boyundaki Jordan Hooper ise 2014 WNBA draftında, 2. tur 1. sıradan seçildi.

CİHAN

Yorumlar