Benitez: Yalan söyleyemem Trabzonspor...

Benitez, Napoli - Trabzonspor karşılaşması öncesi Napoli tesislerinde, oyuncusu Dries Mertens ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Benitez: Yalan söyleyemem Trabzonspor...

Deplasmanda elde ettikleri skor nedeni ile Trabzonspor karşısında avantajlı olduklarını hatırlatan Benitez, "Türkiye'deki atmosfer fazla aşırı sıcaktı. Taraftarlarının takımlarına bu kadar bağlı olduğunu zaten biliyorduk. Orada iyi iş çıkardık ve maçı kendi lehimize çevirmeyi başardık. Şimdi onların iki mühim futbolcusu da tekrardan oynamaya başlayacak. Onların 4-0'lık skorla iri bir cerahat aldığı kesin, bu sebeple San Paolo Stadı'ndaki savaş bizim için zor olacak" diye konuştu. 
 
Yarınki oyun kuruluşu meselesi için bir soru üstüne Benitez, "Yalan söyleyemem. Trabzonspor karşısında mühim bir avantajımız mevcut ve bu takımımdaki her oyuncuyu kullanabileceğim anlamına geliyor. Kalitesini ortaya koyma hevesinde bulunan fazla aşırı oyuncum var. Oyuncular arasındaki rekabet önemlidir. Yarın oyuncularımın niteliğine bakarak, ilk 11'e karar vereceğim. Takımımız şu an fazla aşırı iyi ve bütün futbolcularım sahaya sürülebilecek düzeyde. 25 futbolcuyu organize etmem gerekiyor. Öncelikli maksadımız kazanmak" ifadelerini kullandı.

Dries Mertens ise, yarın ne kadar gol atacaklarının mühim olmadığını söyleyerek, "Önemli bulunan kazanmak. Ben de yarın bir gol atmak istiyorum" dedi.
 
Trabzon'da iyi bir oyun çıkardıklarını söz eden Mertens, "Yarın da bunu devam ettirmeliyiz. Avrupa Ligi'nde maçlar her süre fazla aşırı güzel" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar