B.B. Erzurumspor'da Özakalın güven tazeledi

Genel kurula tek aday olarak giren başkan Saim Özalkın, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Özalkın ve ekibine güvendiklerini ve adım adım Süper Lig'e yürüyeceklerini

Google Haberlere Abone ol
B.B. Erzurumspor'da Özakalın güven tazeledi
Genel kurula tek namzet şekilde giren başkan Saim Özalkın, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Özalkın ve ekibine güvendiklerini ve adım adım Süper Lig'e yürüyeceklerini dile getirdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücalesi verici Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Saim Özakalın başkanlığındaki İdare kurulu, yapılan sıradan umumi kurulda güven tazeledi. Genel kurula tek namzet şekilde giren Özakalın ve yönetimi, delegelerin tamamının oyunu alarak, bir devir daha Mavi-Beyazlı ekibi yönetme yetkisi aldı. Seçimin peşinden delegelere teşekkür konuşması oluşturan başkan Saim Özakalın, 'Sinevizyondan açıkçası haberim yoktu. Arkadaşlarımız hazırlamış. Gördüğünüz benzeri 2.5 sene arasında fazla fazla ciddi değişimler yaşadık. Bugün Türkiye’nin tesisleşme bakımından parmakla gösterilen kulüplerinden biriyiz. Yeni tesis yatırımlarımız da olacak. Örneğin, kulüp tesislerindeki taş binayı yıkıp, zamanımız şartlarına müsait şekilde 3 yada 4 katlı yeni bir tesis inşa etmek istiyoruz. Bu tesise A ekibi taşıyıp, şu anda A takımın kullandığı tesisi ise tekrardan elden geçirip, altyapıya eda etmek istiyoruz. Tüm bunları yaparken, tek bir eksiğimiz kaldı. O da şampiyonluk kupası. İki sene fazla fazla kocaman şanssızlıklar yaşadık. Bu sene bundan böyle şeytanın bacağını kırmak istiyoruz' dedi.

Sekmen: Hedef Süper Lig

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise B.B. Erzurumspor’un gerçek yerinin Süper Lig olduğunu, şu an yer aldığı durumun şehre yakışmadığını söyledi. B.B. Erzurumspor’u Süper Lig’e taşımak istediklerini anlatım eden Başkan Sekmen, 'Kulüp başkanımız Saim Özakalın ve İdare kurulundaki arkadaşlarımız takımımızı layık yer aldığı yere taşıyabilmek için hummalı bir mesai harcıyor. Bizler de onlara destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Bu kentin hakkı Süper Lig’dir. Bizim misyonumuz de Süper Lig’dir. Ancak sabırla, birlik ve birliktelik arasında şekilde bu hedefimize ulaşabiliriz. Erzurum, Dadaşlar’ın şehridir. Fair Play ruhunun tam adresidir. Takımımızı da bu ruhla desteklememiz, taşkınlıklara mahal vermememiz gerekiyor. Sabırlı olur, birlik ve birliktelik arasında devinim edersek, şampiyonluğa ulaşmamız daha basit olacaktır' dedi.

İşte yeni İdare kurulu

Başkan Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Serdar Kömeç, Muharrem Özdemir, M.Melik Kaya, Sinan Doğan, Kadir Ovat, Zeki Adil, Ö.Faruk Şenpolat, İbrahim Bulut, Sabri Gökhan Genç, Burhan Doğan, Tuncay Akpınar, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Ömer Düzgün, Yusuf Savaş, Haktan Ömeroğlu, Sedat Selim Bayraklı, Murat Satılmaz, Fatih Yılmaz, Yaser Kotan, Müfit Öğe, M.Emin Öz, Zeki Arıcıoğlu, Gökhan Yılmaz, lider Dalbudak, Ahmet Oğuzhan Şam, Ethem Tanrıver, Yavuz Kocaman, Erdinç Timur, Hüsamettin Karaman

IHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar