Batman Petrolspor Davraz'da kampa girdi

Batman Petrolspor 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına Isparta Davraz'da başladı. Önceki gün TPAO tesisleri önünden Isparta Davraz'a hareket eden Petrolspor kafilesi ilk idmanını yaparak sezon hazırlıklarına başladı.Petrolspor 27 Temmuz'a...

Google Haberlere Abone ol
Batman Petrolspor Davraz'da kampa girdi

Batman Petrolspor 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına Isparta Davraz'da başladı. Önceki gün TPAO tesisleri önünden Isparta Davraz'a hareket eden Petrolspor kafilesi ilk idmanını yaparak sezon hazırlıklarına başladı.

Petrolspor 27 Temmuz'a kadar Davraz'da kaldıktan sonra, futbolculara bayram izni verilecek. Birinci etap kamptan sonra üç gün izne ayrılacak olan kırmızı beyazlılar, 1 Temmuz'da Bolu'da ikinci etap kamp çalışmaları için toplanacak. 12 Ağustos'a kadar Bolu'da çalışmalarını sürdürecek olan Petrolspor, kamp süresince 6 hazırlık maçı yapmayı hedefliyor.

Öte yandan Davraz'a giden Petrolspor kafilesinde Petrolspor'un altyapısından ve TEİAŞ spor'dan olmak üzere 8 futbolcu yer aldı.

Yeni sezon hazırlıklarının Batman'a ve Petrolspor'a hayırlı olması dileğinde bulunan Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, "Transfer komitesi, Teknik heyetin ve yönetimin yoğun çabaları sonucu iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Isparta Davraz'da yapılacak ilk etap kamp çalışmasında eksiklikler tespit edilecek ve giderilmeye çalışılacak." dedi.

CİHAN

Yorumlar