Batman esnafı takımına sahip çıkıyor

Batmanlı esnaf işadamlarının şampiyonluk mücadelesi veren Petrolspor'a olan destekleri sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Batman esnafı takımına sahip çıkıyor

Batmanlı esnaf işadamlarının şampiyonluk mücadelesi veren Petrolspor'a olan destekleri sürüyor. Duruk İnşaat Batman Petrolspor A.Ş. onuruna yemek ikramında bulundu.

Zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde takıma moral ve motivasyon olması amacıyla Duruk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duruk, Petrolspor futbolcu ve teknik heyetine yemek ikramında bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçtiği belirtilen yemekte bir konuşma yapan Duruk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duruk, şöyle konuştu:

"Batman'ı yıllardan beri sporda başarılı bir şekilde temsil eden Batman'ın tek takımı olan Petrolspor'u son zamanlarda göstermiş olduğu üstün performansı sporseverleri oldukça memnun etmektedir. Bizlerde bu sporcu kardeşlerimizi moral ve motivasyonlarını yükseltmek için yemekli bir organizasyonda bir araya geldik."

Petrolspor'un zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını alarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir eşiği daha aşacağına inandıklarını söyleyen Doruk, konuşmasına, 'Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane' atasözü ile son verdi.

Doruk, ayrıca yemek sonunda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gelen futbolcu ve teknik heyete Peygamber efendimiz'in (SAS) hayatını anlatan kitap hediye etti.

Batman Petrolspor As Başkanı Şahabettin Yanar da yaptığı konuşmada, "Zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde takımımıza gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı Duruk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duruk'a teşekkür ederiz." dedi.

Batman Petrolspor'un koyu taraftarlarından Yunus Duruk ise yaptığı açıklamada, "Şehrimizin güzide takımı olan Petrolspor'u daha öncede kendimize ait spor merkezinde ağırlamıştık.Tekrardan değerli takımımızı ağırlamaktan onur duyduk." dedi.
CİHAN

Yorumlar