Başpehlivanlıkta Atlı ile Balaban finale kaldı

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlıkta finale kalan isimler belli oldu. Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenen Fatih Atlı ile İsmail Balaban finale kaldı.Edirne Sarayiçi'nde iki gündür devam eden Tarihi Kırkpınar...

Google Haberlere Abone ol
Başpehlivanlıkta Atlı ile Balaban finale kaldı

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlıkta finale kalan isimler belli oldu. Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenen Fatih Atlı ile İsmail Balaban finale kaldı.

Edirne Sarayiçi'nde iki gündür devam eden Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde son güne gelinirken başpehlivanlık güreşlerinde finale kalan isimler belli oldu. Yarı final eşleşmesinde Abdullah Güngör ile İsmail Balaban ve Recep Kara ile de Fatih Atlı final için mücadele etti.

İki yarı final maçında da normal sürede yenişemeyen pehlivanlar puanlamaya gitti. İlk galip gelen ise Recep Kara'ya üstünlük sağlayan ve bastırap bir puan alan Fatih Atlı oldu.

Geçen yılın da finalisti ve finalde kaybettiği Ali Gürbüz dopingli çıktığı için başpehlivan olan İsmail Balaban ile Abdullah Güngör arasındaki yarı final mücadelesi adete sinir harbine döndü. Normal sürede yenişemeyen pehlivanlar puanlamaya giderken iki pehlivan da ikişer ihtar aldılar. Abdullah Güngör ise sarı kartla cezalandırıldı. Sonunda ise İsmail Balaban'ın rakibinin bir anlık hatasından yararlanıp bastırdı ve aldığı puanla adını finale yazdırdı.

Başpehlivanlıkta final müsabakası İsmail Balaban ile Fatih Atlı arasında saat 18.00'de başlayacak ve NTVSpor'dan naklen ekranlara gelecek.

CİHAN

Yorumlar