Başkan Turgut, başarıyı ödüllendirdi

Tekvando karşılaşmalarında Türkiye şampiyonu olan Silifkeli sporcu Aleyna Yılmaz’ı çalışma alanında ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, genç sporcuyu başarısından dolayı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.Gençlik...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Turgut, başarıyı ödüllendirdi

Tekvando karşılaşmalarında Türkiye şampiyonu olan Silifkeli sporcu Aleyna Yılmaz’ı çalışma alanında ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, genç sporcuyu başarısından dolayı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı kapalı spor salonunda antrenörü Mehmet Ali Dursun nezaretinde çalışmalarını sürdüren Silifkeli tekvandocu Aleyna Yılmaz’ı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Artural’la birlikte ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, genç sporcuyu ülke genelinde elde ettiği başarı ve Silifke’nin adını spor kamuoyunda gurur verici bir şekilde duyurduğu için kendisine teşekkür etti. Aynı takımda hakemlik yapan annesi ve aynı takımda mücadele eden kız kardeşi ile de tanışan Başkan Turgut, aile boyu tekvando sporuna ilgi duymalarının da son derece sevindirici olduğunu vurguladı.

Takım antrenörü Mehmet Ali Dursun da yaptığı konuşmada, "Başkanım spor kulübümüz tekvando dalında başarılı bir şekilde mücadelesini sürdürmektedir. Geçtiğimiz ay içerisine Marmaris’te yapılan Türkiye Şampiyonası'na iki sporcu ile katıldık. Erkeklerde 57 kiloda Mehmet Paylar, kızlarda ise 55 kiloda Aleyna Yılmaz mücadele etti. Finale kadar yapılan 7 maçta üstün başarı yakalayan sporcumuz Aleyna Yılmaz birinci olarak altın madalya aldı. Azerbaycan’ın Bakü şehrinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiyemizi temsil edebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Silifke’de genç sporcularımızın yetişmesi ve böylesine güzel başarılar elde etmemize vesile olan tüm hemşehrilerimize ve spor ve sporcu dostu olarak gördüğümüz siz değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." diyerek duygu ve düşüncelerini ile getirdi.

Antrenör Mehmet Ali Dusun nezaretinde kapalı spor salonunda devam eden çalışmaları da bir süre izleyen Başkan Turgut, daha sonra tüm tekvandocu sporcularla bir de fotoğraf çektirdi.

CİHAN

Yorumlar