Başkan İmamoğlu: Başarılarınız Beylikdüzü'nü gururlandırıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genç voleybolcularla biraraya gelirken, "Başarılarınız Beylikdüzü'nü gururlandırıyor. Beylikdüzü'nde güçlü bir bayan voleybol takımı oluşturacağız." dedi.Beylikdüzü Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan İmamoğlu: Başarılarınız Beylikdüzü'nü gururlandırıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genç voleybolcularla biraraya gelirken, "Başarılarınız Beylikdüzü'nü gururlandırıyor. Beylikdüzü'nde güçlü bir bayan voleybol takımı oluşturacağız." dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maya Restoran'da bir araya gelen Koç İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımı sporcularına Ankara'da gerçekleşecek Türkiye Bayanlar Ligi play off serisi için başarılar diledi.

Koç İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımı sporcuları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Maya Restoran'da kahvaltıda buluştu. Beylikdüzü'nden başarılı bayan sporcu çıkıyor' diyen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortaya konan emeğin önemli olduğunu vurguladı.

"KULÜBÜN SAĞLAM BİR ALT YAPISI VAR"

Play off serisinde Ankara'da mücadele edecek yıldız ve küçük bayan takımı sporcularına şans dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde Voleybol adına Koç İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nün çok iyi bir altyapısı var. Biz de sizler için donanımlı bir voleybol sahası yapacağız ve güçlü bir bayan voleybol takımı oluşturacağız." dedi.

"Milli sporcumuz gurur kaynağımız." diyen Başkan İmamoğlu, elde edilen başarıların Beylikdüzü'nü gururlandırdığını da dile getirdi. Voleybol takımı içerisinde bir milli sporcunun olmasının da ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan İmamoğlu, bu başarıların elde edilmesinde büyük katkı sağlayan okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Amaçlarının; sporu toplumun tüm kesiminin yapmasına olanak sağlamak olduğunu dile getiren Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nde büyük bir atletizm sahası yapmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu tesiste başka spor branşlarının da yer alacağını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar