Başkan Demirören, TFF Kurul Başkanları ve sponsorlar ile bir araya geldi

Türkiye Futbol Federsayonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, bu gece oynanan Honduras - Türkiye hazırlık maçı öncesi, karşılaşma için Washington D.C.'de bulunan TFF Kurul Başkanları ve TFF sponsorlarının yetkilileriyle yemekte bir araya...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Demirören, TFF Kurul Başkanları ve sponsorlar ile bir araya geldi

Türkiye Futbol Federsayonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, bu gece oynanan Honduras - Türkiye hazırlık maçı öncesi, karşılaşma için Washington D.C.'de bulunan TFF Kurul Başkanları ve TFF sponsorlarının yetkilileriyle yemekte bir araya geldi.

Washington D.C.'de yer alan The Palm restoranda düzenlenen yemekte Başkan Demirören, TFF Kurul Başkanları ile Milli Takımların sponsorları ile bol bol sohbet etme fırsatı buldu.

Bilindiği üzere benzer bir organizasyon Ankara'da oynanan İsveç müsabakası öncesi milli takımların katılımıyla gerçekleştirilmişti.

MAÇ ÖNCESİ SAĞANAK YAĞMUR KORKUTTU

Bu arada maçın başlamasına 3,5 saat kala, Washington'a yağan etkili yağmur mücadelenin oynanıp oynanmayacağı tartışmasına yolaçtı. 90 dakika boyunca ise yağmur sahaya etki etmediği görüldü.

1969 yapımı eski bir stat olmasına rağmen drenaj sisteminin iyi olduğu için maçın oynanmasına engel bir durumun olmadığı gözlendi.

20 bin biletin satıldığını Honduras - Türkiye maçını 5 bin kadar da Türk seyircinin izlediği tahmin ediliyor.

CİHAN

Yorumlar