Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Bu ligde sonuna kadar varız

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, kalan 4 maçı da kazanıp, Süper Lig'e çıkacaklarını belirterek, "Ama bu ligde sonuna kadar varız.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: Bu ligde sonuna kadar varız

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, kalan 4 maçı da kazanıp, Süper Lig'e çıkacaklarını belirterek, "Ama bu ligde sonuna kadar varız. Önümüzde 4 maçımız var. Bu 4 maçı da kazanıp, önümüzdeki yıl Süper Lig'de olmak istiyoruz. Bütün futbolcularımız da, seyircimiz de buna inanıyor." dedi.

PTT 1. Ligi'nin 34. hafta maçında Orduspor'u konuk eden Balıkesirspor, 2-2 biten maçın ardından haftayı 1 puanla kapattı. Maçı sonrası değerlendirme yapan Ertekin, Süper Lig yolunda çok büyük bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

"Kazansaydık çok büyük avantajlı bir durum oluşacaktı ama futbolda bu tür maçları bazen kazanamıyorsunuz." diyen Ertekin, "Bizim takım öne geçince biraz panik yaptı. Kolay bir olay değil tabii ki. Elimizden geldiğince mücadele ettik. Ancak futbolda öyle kırılma anları var ki bazen sizin aleyhinize dönebiliyor. İnşallah yanlış görmüşümdür. Eğer kaleci Ali'ye yumruğunu vurduysa bu onarılmaz bir hatadır, penaltıdır ve dönüşünde bize gol olmuştur. Hakemin inanılmaz büyük bir hatasıdır. Eğer benim gördüğüm doğruysa hakem bize yazık etmiştir. Ama bu ligde sonuna kadar varız. Önümüzde 4 maçımız var. Bu 4 maçı da kazanıp, önümüzdeki yıl Süper Lig'de olmak istiyoruz. Bütün futbolcularımız da, seyircimiz de buna inanıyor. Böyle bir final maçının olaysız sona ermesi de Türk futbolu için son derece sevindirici bir olaydır. Çünkü kaybedenin çok şey kaybedeceği bir maçtı. Taraftarlarımıza da centilmence desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kalan 4 maçı kazanıp, Süper Lige çıkıp, taratarlarımıza layık olmak istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda Ankaraspor ile Orduspor'un maçı var. İkisinden biri belki ikisi de kaybedecek." dedi.

Final niteliğinde bir maç oynadıklarını belirten, konuk ekip Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de yaptığı açıklamada, "Bence finale de yakışır bir mücadele oldu. Süper Lig ayarında bir maç oldu. Centilmenlik ön plandaydı, mücadele üst düzeydeydi. İki takımı da kutlamak lazım. Maçın başında ve ikinci yarının başında yediğimiz goller bizi biraz demoralize etse de çevirmesini bildik.Maçın genelinde oyunu iki yönlü de iyi oynadık. Daha çok pozisyona giren taraf bizdik.Sonuçta iki takım da birer puan aldı.Fikstüre bakıldığında kolaymış gibi görünen maçlar her zaman zordur. Maçlar sahada kazanılıyor. Belki ikili averajımız kötü ama sonuçta biz bu işi sonuna kadar kovalayacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar