Balıkesirspor tarihinde ilk defa gece maçı oynayacak

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Balıkesirspor, yarın tarihindeki ilk gece maçına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor tarihinde ilk defa gece maçı oynayacak

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Balıkesirspor, yarın tarihindeki ilk gece maçına çıkacak. Bal-Kes'in maçlarını oynadığı Atatürk Stadı'nda 2013 Temmuz ayında başlanan ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Kırmızı-Beyazlı ekip, 48 yıllık profesyonel liglerdeki ilk gece müsabakasını, pazar günü saat 19.00'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacak.

1950 yılında inşa edilen ve 14 bin 800 kişi kapasiteli Balıkesir Atatürk Stadı, 64 yıl sonra bir gece maçına evsahipliği yapacak. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar yarın oynanacak maçı heyecanla beklerken bilet fiyatları ise açık 10, kapalı tribün 20 lira olarak belirlendi. Kulüpten yapılan açıklamada, stat kapılarının taraftarlar için saat 17.00'den itibaren açılacağı bildirildi. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, hem Balıkesir hem de Balıkesirspor için tarihî bir hafta olacağını belirterek, "Pazar günü saat 19.00'da ilk gece maçımızı oynayacağız. Buradan tüm taraftarlarımıza, takımımıza destek olmaları ve yalnız bırakmamaları konusunda çağrı yapmak istiyorum. Bütün taraftarlarımızı, Gaziantep Büyükşehir ile oynanacak olan karşılaşmaya bekliyoruz. İnşallah taraftarımızla beraber 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Teknik Direktör İsmail Ertekin ise Balıkesir'de oynanacak ilk gece maçını kazanmak istediklerini ifade ederek, "Çünkü tarihe geçecek bir olay bu. Son iki haftadır alınan 6 puanlık kazanç bizi yukarıda tutuyor. Antep maçıyla birlikte yine yukarıdaki savaşımıza devam etmek istiyoruz. İnşallah Allah gönlümüze göre verir. Kazanmanın verdiği moral ve motivasyon var takımımızda ve bizlerde. İnşallah bunu pazar gününe, iyi çalışarak taşırız diye düşünüyorum. Takımda Ertuğrul'un dört sarı kartı var ve sınırda. Her takımda ufak tefek sıkıntılar olur ancak sağolsun başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, bu tür şeyleri bizlere pek yansıtmıyorlar." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar