Balıkesirspor Futbol Okulu yaz dönemi kayıtları başladı

Balıkesirspor Altyapı Sorumlusu İrfan Bilgen, 23 Haziran-28 Ağustos 2014 arasında toplam 10 hafta sürecek futbol okuluna kayıtların başladığını söyledi. Kayıtlara 2000 ile 2009 yılı arası doğumluların müracaat edebileceğini belirterek,...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Futbol Okulu yaz dönemi kayıtları başladı

Balıkesirspor Altyapı Sorumlusu İrfan Bilgen, 23 Haziran-28 Ağustos 2014 arasında toplam 10 hafta sürecek futbol okuluna kayıtların başladığını söyledi. Kayıtlara 2000 ile 2009 yılı arası doğumluların müracaat edebileceğini belirterek, çalışmaların bu yıl tesisler yerine, şehrin çeşitli noktalarında bulunan yedi halı sahada yapılacağını bildirdi.

Balıkesirspor altyapı antrenörleri tarafından düzenlenen toplantıda, futbol okulunun yaz döneminde yapacağı çalışmalara ilişkin bilgi verildi. Toplantıya Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, Altyapı Sorumlusu İrfan Bilgen, altyapı antrenörleri Eşref Erkekoğlu, Cemal Avcu, Çağlar Aksaray, Murat Gül ve Ahmet Lapanta, kaleci antrenörleri Bekir Gür ve Fatih Akgül ile asistan antrenör Muhammet Aktay katıldı. Burada konuşan Basın Sözcüsü Güneş, Balıkesirspor'un 48. kuruluş yıldönümünün hayırlı olmasını diledi. Tarihi başarı ve şerefle dolu kuruluşundan bugüne kadar geçen 48 yıl boyunca bir tarih yazıldığını belirterek, "Tarihe şahit olanlar ve geçmişinde iz bırakan tüm başkan, yönetici, teknik adam, futbolcu, çalışanlar ve kulübü hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakâr taraftarlarımıza, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi. Bu çerçevede bugün tarihî Zağnos Paşa Camisi'nde şehitler, Soma'daki faciada hayatını kaybeden madenciler, kulübe emeği geçen ve ebediyete intikal eden yönetici, teknik adam, futbolcu ve çalışanlar için Mevlit okutulacağını bildirdi. Ayrıca cuma namazından sonra lokma hayrı yapılacağını açıkladı.

Antrenör Erkekoğlu ise yaz futbol okulu hakkında bilgi vererek, "Futbol okulu çalışmalarının yaz dönemi kısmı olacak. Çocuklarımıza hem futbolu hem de Balıkesirspor'u tanıtmayı hedefliyoruz. Genelde eğlence amaçlı, özünde ise Balıkesirspor sevgisini ve ruhunu içlerine sindirmek istiyoruz. Futbol okullarımızı artık her dönemde yapıyoruz. Çalışmalarımız bu yıl halı sahalarda olacak. Tesislerde bunu yapmak çok zor, bunun yerine biz çocuklarımızın ayağına gideceğiz." dedi.

Yaz dönemi futbol okuluna kayıt için alınacak sağlık raporuyla birlikte Balıkesirspor Store, kulüp binası ve resmî internet sitesinden başvuru yapılabilecek. Çalışmalar GSMH, 100. Yıl, Flaş, Karizma, Çimen, Rahmi Kula Anadolu Lisesi ve Deplasman Halı Saha'da yapılacak. CİHAN

Yorumlar