Balıkesirspor Başkanı Aktürk'ten AK Parti Büyükşehir adayı Uğur'a tepki

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adıyı Ahmet Edip Uğur'un, "Paraları çarçur ettiler.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirspor Başkanı Aktürk'ten AK Parti Büyükşehir adayı Uğur'a tepki

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adıyı Ahmet Edip Uğur'un, "Paraları çarçur ettiler." açıklamasına tepki gösterdi. İki yıldır sürekli denetlenen ve müfettişlere hesap veren bir kulüp olduklarını belirten Aktürk, "Bu nedenle parayı çarçur etmemiz söz konusu olamaz. Aksine kıt kanaat imkanlarla takımı bu noktaya getirdik. Bizden daha düzenli, daha güzel hesap tutan bir kulüp varsa yöneticilerinin elini öpmeye hazırım." dedi.

AK Parti adayı Uğur ise Balıkesirspor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçında galip gelmesi halinde futbolculara 100 bin lira prim vereceğini söyledi. Kulübün başkanlığına da bir süre önce yönetimden istifa eden Dr. Feyyaz Çiftçi'yi getirme sözü de verdi. Partisinin Karesi ilçe teşkilatının Sakarya Mahallesi'ndeki seçim çalışmasına katılan Ahmet Edip Uğur, kazanmaları halinde Balıkesirspor'a tam destek vererek sahip çıkacaklarını söyledi.

Kulüp Başkanı ve MHP Belediye Meclis üyesi Aktürk de Uğur'un Ankaraspor maçında alınacak galibiyet için 100 bin lira prim vermesini olumlu karşıladığını belirterek, Dr. Çiftçi'yi başkanlığa getirmek istemesini şöyle değerlendirdi: "Biz sezon başında kongre öncesi Edip Bey'e gittik. Yönetim kuruluna oğlu ya da önereceği bir ismi almak istediğimizi söyledik. O zaman, 'Vaktimiz yok.' yanıtını vermişlerdi. Şimdi Balıkesirspor'la çok yakından ilgileniyor, hattâ kulübe başkan atamaya kalkıyorlar. İleri demokraside böyle oluyor herhalde ama unuttukları bir şey var, Balıkesirspor'un başkanı ve yönetim kurulu atamayla değil, seçimle belirleniyor. Haziran ayındaki genel kurulda sandığa gidilir, genel kurul delegelerinin kimi başkan seçtiğini de görürüz. Bu arada Edip Bey'in paraların çarçur edildiğini iddia ettiği yönetimde Feyyaz Çiftçi'nin de olduğunu unutmamak gerek." CİHAN

Yorumlar