Bakan Müezzinoğlu, yaralı gazeteci Erkan Koyuncu'yu ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaşanan kazada ağır yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’yu hastanede ziyaret etti.     Sabah saatlerinde Galatasaray'ın...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Müezzinoğlu, yaralı gazeteci Erkan Koyuncu'yu ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaşanan kazada ağır yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’yu hastanede ziyaret etti.

    Sabah saatlerinde Galatasaray'ın antrenmanını takip etmek üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden ve burada otomatik demir kapıya sıkışarak ağır yaralanan Sabah Gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu'nun tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Erkan Koyuncu'yu hastanede ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, gazetecinin ailesi ile görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Bakan Müezzinoğlu, "Beklenmedik bir kaza. Ağır bir vaka arkadaşlar. Tabii ki tıbben yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Hastayı gördüm, hekim arkadaşlarımızla da görüştüm, müdahalelerini yapıyorlar. Hasarı büyük, sıkıntısı büyük. Şu an yaşam desteği vermeye çalışıyorlar. İnşallah 10-15 dakikayı atlatabilirse yapılması gerekeni planlayabilirler." diye konuştu.

    Bakan Müezzinoğlu, Koyuncu'nun kaza sonrası çok bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine, "Onu bilemiyorum. O alanda yorum yapma durumunda bulunamam. Ben hekim arkadaşlarla görüştüm herkes hastayla ilgileniyor. Tıbben yapılması gereken her şey yapılıyor. Diğerleri de dua edecek. Rabbim sevdiklerine bağışlasın."dedi. CİHAN

Yorumlar