Bakan korumalarının darp ettiği rallici şampiyonaya katılamadı

İzmir’ien Seferihisar ilçesinde 22 Haziran’da düzenlenen Atlantis Rallisi’nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın korumaları olduğu ileri sürülen kişiler tarafından darp edildiği iddia edilen ralli pilotu Taner Şengezener,...

Google Haberlere Abone ol
Bakan korumalarının darp ettiği rallici şampiyonaya katılamadı

İzmir’ien Seferihisar ilçesinde 22 Haziran’da düzenlenen Atlantis Rallisi’nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın korumaları olduğu ileri sürülen kişiler tarafından darp edildiği iddia edilen ralli pilotu Taner Şengezener, Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası'na katılamadı. Bakan korumalarının saldırısı sonrası hastaneden 10 gün iş göremez raporu alan Şengezener'in, ilk üç etabını lider olarak tamamladığı tırmanma kategorisinde şampiyonluk şansı azaldı.

Tecrübeli ralli pilotu Taner Şengezener, araç kullanmakta güçlük çektiğini belirterek, saldırı olayı sonrası yarışı nasıl tamamladığına şaşırdığını dile getirdi. Şu anda hareket edemediğini aktaran Şengezener, “Tırmanma Şampiyonası'nda Bursa, İstanbul ve Ege etaplarını ilk sırada bitirmiştim. Yarışı birinci bitiren 15, ikinci 12 puan alıyor. Yarışa katılamayan ise puan kazanamıyor. Olay yüzünden 6 etaplı şampiyonada birinci olma ihtimalim çok zayıfladı. Sponsorlarımdan katıldığım yarış, elde ettiğim birincilik ve şampiyonluk için ücret alıyorum. En acısı da yetkililerin beni ve co-pilot arkadaşım Bora Yılmaz'ı arayıp özür dilememesi oldu." dedi.

CİHAN

Yorumlar