Bakan Kılıç, milli sporcuları şeref konuğu olarak ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çeşitli spor dallarında ödül alan milli takım sporcularını makamında misafir etti. Kılıç, "Burası sizin eviniz. Burayı sadece bir beton bina olarak görmeyin. Bu beton binanın içinde yapılanlar...

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç, milli sporcuları şeref konuğu olarak ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çeşitli spor dallarında ödül alan milli takım sporcularını makamında misafir etti. Kılıç, "Burası sizin eviniz. Burayı sadece bir beton bina olarak görmeyin. Bu beton binanın içinde yapılanlar ve sizlerin daha iyi performans vermesi için tecrübelerinizi paylaşmak için içerisinde yaşanan dünyanın önemi ve siz buranın ev sahibisiniz ve hoş geldiniz." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda çeşitli branşlarda ödül almış sporcular için ‘Şampiyonlar Şeref Konuğumuz’ programı düzenlendi. Düzenlenen programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bayan boks, halter, atletizm, taekwando ve güreş dalında ödül almış milli sporcular katıldı.

Programda konuşma yapan Bakan Kılıç, "Herkesin farklı spor dallarında noktalarda bizleri sevindiren ve gururlandıran kardeşimiz. Biz bundan çok mutlu oluyoruz ve gurur duyuyoruz. Sizlerde mutlu olabilir ve gurur duyabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Sporcuların göstermiş olduğu başarılı sonuçlardan memnun olduğunu söyleyen Kılıç konuşmasında, "Göstermiş olduğunuz başarının hatırlanması aynı zamanda sizlere karşı olan vefa görevi olarak görüyoruz. Çünkü sizler büyük fedakarlıklar göstererek, gece gündüz demeden hatta şu anda antrenmanları olanlar var. Bizleri gururlandırıyorsunuz. Biz sizlere ne kadar destek olabilir ne kadar motive edebilirsek o kadar mutlu oluruz." dedi.

"BİR GÜLÜMSEME REKOR GETİREBİLİR"

Bakan Kılıç, en önemli konunun birliktelik, güç ve motivasyon oluğunu ve bunun için de bazen bir tebessümün bile yeterli olacağını kaydederek şunları söyledi:

"Sizlerin başarıya giden yolunuzda en önemli unsurlardan birisi tahmin ediyorum ki motivasyonunuzdur. Çünkü fiziki gücünüz antrenmanlarınız, çalışmalarınız, kuşkusuz en önemli unsurlardan biridir ama yeri geldiği zaman bir gülümseme bir arkanızdayız beraberiz destekliyoruz, belki bir telefon sizlerin ortaya koyacağı performansı artırdığında işte orada bronzdan gümüşe, gümüşten altına bir rekor kırmaya doğru gider."

Bakanlık olarak üzerimizde taşıdığımız sorumluluk gereği sizler için mümkün olduğu kadar ekibimizle beraber çalıştıklarını açıklayen Kılıç, "Burası sizin eviniz. Burayı sadece bir beton bina olarak görmeyin. Bu beton binanın içinde yapılanlar ve sizlerin daha iyi performans vermesi için tecrübelerinizi paylaşmak için içerisinde yaşanan dünyanın önemi ve siz buranın ev sahibisiniz ve hoş geldiniz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar