Aziz Yıldırım: Pazar günü ben de yürüyeceğim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli avukatların ve bazı derneklerin önderliğinde önümüzdeki pazar günü bir yürüyüş düzenleneceğini belirterek, "Pazar günü ben de yürüyeceğim.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım: Pazar günü ben de yürüyeceğim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli avukatların ve bazı derneklerin önderliğinde önümüzdeki pazar günü bir yürüyüş düzenleneceğini belirterek, "Pazar günü ben de yürüyeceğim." dedi.

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde yapılacak yürüyüşle ilgili konuşan Başkan Yıldırım, "Pazar günü yapılacak olan yürüyüşe ben de katılacağım. Fenerbahçe için, Türkiye için ve herkes için adalet sloganı olacak. Küfürsüz, hakaretsiz sessiz çığlık olmak üzere orada bulunacağız. Fenerbahçe için özel hayatımda yaptığım fedakarlıkları iyi ki yapmışım diyorum. Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe arasındaki bağ mahkemeler aracılığıyla bozulacak değildir." dedi.

Başkan Aziz Yıldırım, taraftarları bu yürüyüşe davet ederken, Genel Sekreter Mahmut Uslu ise yapılacak herkes için adalet sloganıyla yapılacak yürüyüşe Fenerbahçelilerin dışında Beşiktaşlı ve Galatasaraylılar'ında katılacağını iddia etti.
CİHAN

Yorumlar