Aziz Yıldırım: Faruk Ilgaz ismi her zaman yaşayacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Faruk Ilgaz için “Onun ismi her zaman yaşayacak.”ifadesini kullandı.     Faruk Ilgaz için, Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis...

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım: Faruk Ilgaz ismi her zaman yaşayacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Faruk Ilgaz için “Onun ismi her zaman yaşayacak.”ifadesini kullandı.

    Faruk Ilgaz için, Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bir tören düzenlendi. Törene Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, divan kurulu üyeleri ve çok sayıda kongre üyesi katıldı.

    Başkan Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz’ın ismini her zaman yaşatacaklarını ve çok değerli bir başkanı kaybettiklerini dile getirdi. Yıldırım, “Değerli bir başkanımızı kaybettik. Ben başkan olmadan önce onunla görüşmeler yapmıştım. Her zaman bizi destekledi. Kulübümüz yaşadıkça onun ismi bu kulübün tarihinde yer alacak ve adı yaşayacaktır. Hepimizin, camiamızın başı sağolsun. Allah rahmet eylesin.”diye konuştu.

    Cenaze daha sonra namaz için Üsküdar Şakirin Camii’ne götürüldü.

CİHAN

Yorumlar