Aybaba ve Karaman, Adana Demirspor ile sözleşme imzaladı

Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörü Samet Aybaba ve Teknik Direktör Ünal Karaman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katıldığı törenle 2'şer yıllık sözleşmeye imza attı. Fatih Terim Kamp Tesisleri'nde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Aybaba ve Karaman, Adana Demirspor ile sözleşme imzaladı

Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörü Samet Aybaba ve Teknik Direktör Ünal Karaman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katıldığı törenle 2'şer yıllık sözleşmeye imza attı.

Fatih Terim Kamp Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Samet Aybaba, kendi memleketinde hizmet yapacak olmasının kendisini daha çok mutlu ettiğini söyledi. Kendisinin kulübün yapılanması adına hizmet vereceğini belirten Sportif Direktör Aybaba, "Saha içi görev ise tamamıyla Ünal Hocamın olacak. Sonuç olarak görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız ve bu yolda hep el ele, gönül gönüle olacağız." dedi.

Adana'da Adana Demirspor için görev yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Teknik Direktör Ünal Karaman ise, "Adana Demirspor adına çok büyük bir uyum içerisinde görev yapacağız. Gece gündüz demeden her zaman bu tarihi kulübümüz için bıkmadan çalışacağız. Güzel duygular ve tüm samimiyetimiz hiç bozulmadan hep birlikte bu yolda ilerleyeceğiz." diye konuştu.

Törende söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, Başkan Selahattin Aydoğdu'yu Samet Aybaba ve Ünal Karaman tercihlerinden dolayı tebrik etti. Adana Demirspor'un emin ellere teslim edildiğini ifade eden Sözlü, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kulüp Başkanımız Selahattin Aydoğdu ve çok değerli yönetim kurulu, Samet Aybaba ve Ünal Karaman gibi önemli isimleri göreve getirerek ulu çınarımızı çok emin ellere teslim etmiştir. Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, idare şekilleriyle de ilerleyen zamanlarda önemli başarılara imza atacaktır. Ayrıca Ünal Karaman Hoca'mızın Adana'yı tercih etmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler fiziki ve manevi desteklerimizi sonsuz şekilde verip, Adana Demirsporumuz için Süper Lig yolunda ter akıtacağız."

Konuşmaların ardından Aybaba ve Karaman 2'şer yıllık sözleşmeye imza attı. Tören sırasında bir gurup taraftar takımlarına destek verdi.

Öte yandan Adana Demirspor Kulübü'nün Genel Menajerlik görevine de Emir Şiranlı getirildi.

CİHAN

Yorumlar