Avrupa'da dev takas!

İspanya'da mutsuz olduğu iddia edilen Luis Suarez, Ada'ya geri dönmeye hazırlanıyor. City'nin 100 milyon Pound önermeye hazırlandığı yıldız oyuncu için, Sergio Aguero'nun takas yoluyla Katalonya'nın yolunu tutabileceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa'da dev takas!
İspanya'da mutsuz bulunduğu iddia edilen Luis Suarez, Ada'ya art dönmeye hazırlanıyor. City'nin 100 milyon Pound önermeye hazırlandığı yıldız oyuncu için, Sergio Aguero'nun takas yoluyla Katalonya'nın alternatifini tutabileceği iddia edildi.

Barcelona’ya sezon başında 75 milyon Pound bunun şeklinde yüksek bir bonservis bedeli ile transfer bulunan Uruguaylı golcü Luis Suarez hakkında ilgili sansasyonel bir iddia ortaya atıldı. Ada basının yüksek tirajlı gazetesi Daily Mail’de yer sektör habere göre, Manchester City, Suarez için 100 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Yıldız oyuncunun takımda mesut bulunmadığı ve İngiltere’ye dönmeye sıcak baktığı iddia edilirken, mühtemel transferde City’nin Agüero’yu takas yoluyla Katalanlar’a Öneri edilebileceği söylendi. Fakat Barcelona’nın 2015 yılında transfer yapamayacak olması bu ihtimali biraz olsun azaltıyor.

Enrique ile arası bozuk!

La Liga’da 3-1 kazanılan Granada maçında bir gol atan bir de asist oluşturan Suarez, 79. dakikada oyundan alınmasına fazla aşırı sinirlendi. Luis Enrique’nin kararı karşısında öfkelenen oyuncunun yayıncı kuruma yansıyan görüntüleri kenara gelmekten ötürü yüzünün aldığı vaziyeti gözler önüne serdi. Yedek kulübesinde kızgın bir yüzle oturan oyuncunun, birkaç kere kafasını salladığı ve yapılan değişikliğe reaksiyon gösterdiği söylendi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar