Atletico Madrid-Bayer Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Devler Ligi'nde Arda'lı Atletico Madrid, Almanya'da 1-0 kaybettiği Hakan ve Ömer'li Leverkusen'le kozlarını İspanya'da paylaşacak. Turu geçen çeyrek finale çıkacak, müthiş mücadele 21.45'te NTV'den yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Atletico Madrid-Bayer Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda?
Devler Ligi'nde Arda'lı Atletico Madrid, Almanya'da 1-0 kaybettiği Hakan ve Ömer'li Leverkusen'le kozlarını İspanya'da paylaşacak. Turu geçen çeyrek finale çıkacak, olağanüstü savaş 21.45'te NTV'den yayınlanacak.

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkacak son 4 takım, bu akşam ve yarın oynanacak maçlarla dikkat çekici olacak. Bu akşamın bizi ilgilendiren en mühim kapışmasında Arda Turan’lı İspanyol takımı Atletico Madrid, ilk mücadelede 1-0 yenildiği Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’lı Bayer Leverkusen’le kozlarını bu defa alanında paylaşacak. 21.45’teki savaş NTV’den ekranlara gelecek. Ev sahibinde orta sahada forma giyen Tiago ile savunmanın kilit isimlerinden Diego Godin, cezalı olmaları itibarı ile oynamayacak. Alman ekibinde de Kruse’un sakatlığı bulunuyor. Her iki takımın da en mühim yıldızları, 10 numarayı giyen Türk futbolcuları olacak. Atletico Arda’ya, Leverkusen de ilk maçta tek gole imzasını atan Hakan’a güveniyor.

‘Gol atarsam dans edebilirim’

Mücadele öncesi İspanyollar’ın mühim spor gazetelerinden El Mundo Deportivo’ya konuşan Hakan, turu geçmek için fazla fazla kocaman bir şansa sahip olduklarını anlatım ederek, “Hücum oynama sırası şimdi Atletico’da ama, fazla fazla dikkatli olmalılar. Kaliteli bir takımız ve bir gol atarsak onlar için fazla fazla zor olacak. Bu fırsatı değerlendirmeye çalışacağız. Bir gol bizim için altın değerinde olur” dedi.
Genç oyuncu ayrıca, Arda’nın, Türkiye’nin azami futbolcularından birisi olduğunu belirtirken, çeyrek finale çıkmaları şeklinde ise sahanın ortasında dans edebileceğini sözlerine ekledi.

Muhtemel 11'ler;

ATLETİCO MADRİD: Moya, Siqueira, Jimenez, Miranda, Juanfran, Suarez, Gabi, Arda Turan, Garcia, Griezmann, Mandzukic,

BAYER LEVERKUSEN: Leno, Wendell, Ömer, Spahic, Hilbert, Castro, Bellarabi, Hakan Çalhanoğlu, Bender, Son, Drmic

SAAT: 21.45

STAT: Vicente Calderon

YAYIN: NTV

HAKEM: Nicola Rizzoli

Kaynak: FANATİK

Yorumlar