Arda'ya İtalyan devi talip oldu!

İspanyol spor gazetesi AS, İtalya'nın Milan Kulübü'nün milli futbolcu Arda Turan'ı transfer etmek için "süper bir teklif" sunmaya hazırlandığını ileri sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Arda'ya İtalyan devi talip oldu!
Atletico Madrid'te 4 sezondur forma giyen ve 2 yıllık daha sözleşmesi  bulunan Arda'nın, 41 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu iddia  edilen İtalyan ekibinin, sportif etkinliklerde son dönemlerde adını duyuran özel  finans grubu Doyen'in de yardımıyla milli futbolcuya teklif yapacağı belirtildi.

 Taylandlı yatırımcı Bee Taechaubol’un Milan hisselerinin %47’sini almasının ardından transferde atağa geçen Milan’ın yeni hedefi milli yıldızımız Arda Turan. As gazetesinde yer alan haberde Milan’ın Arda’nın menajeri Ahmet Bulut ile görüşerek transferde ilk adımı attığı kaydedilmişti.
Corriere dello Sport da bugünkü manşetini Arda Turan’a ayırdı. “Milan, Turan zamanı” başlığıyla verilen haberde yeni teknik direktör Sinisa Mihajlovic’in Arda’nın menajeriyle görüştüğüne yer verildi. İtalyan ekibin bir yandan da Doha’da Zlatan Ibrahimovic’in menajeriyle bir araya geleceği bildirildi. 

Yorumlar