Arda Turan'dan 'Diego Ribas' açıklaması

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen takım arkadaşı Diego Ribas hakkında açıklamalarda bulundu. Arda, "Diego, umarım Fenerbahçe'ye katkı sağlar. Kariyeri ortada." dedi.Kanaltürk'te yayınlanan...

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan'dan 'Diego Ribas' açıklaması

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen takım arkadaşı Diego Ribas hakkında açıklamalarda bulundu. Arda, "Diego, umarım Fenerbahçe'ye katkı sağlar. Kariyeri ortada." dedi.

Kanaltürk'te yayınlanan 'Bunu Konuşalım' programına konuk olan yıldız futbolcu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi Final maçında kendi isteği ile oynamadığını çünkü sakatlığının geçmediğinden dolayı takımı riske etmek istemediğini ifade etti. Ayrıca Arda, çevresine sezon başında La Liga Ligi'nin çok zor olduğunu ama Şampiyonlar Ligi finaline gidebileceklerini söylediğini belirtti.

"GALATASARAY ÖYLE GELİP YATMALIK YER DEĞİL; ORAYA SON VURGUNU YAPMAK İÇİN GELMEM"

Türkiye'ye dönmek gibi bir planının olmadığını belirten Arda, "Türkiye'ye dönmek gibi bir planım yok. Aklımın ucundan bile geçmiyor. Atletico Madrid'de çok mutluyum. 2017'ye kadar kontratım var. Ancak dediğim gibi Ahmet Bulut bu işlerle ilgileniyor. Türkiye'den kariyer hedefim için ayrıldım. O gün için doğru bir karar aldığımı düşünüyorum." dedi.

Ayrıca Arda, "Konu Galatasaray'a dönmekse, Galatasaray öyle gelip yatmalık bir yer değil. Öyle son vurgunu yapmaya gelmem Galatasaray'a." yorumunda bulundu.

Milli futbolcu, geleceği hakkındaki planları için ise "Galatasaray'ın hocası olmak gibi bir hayalim var. Federasyon başkanı olmak gibi de bir hayalim var. Bunları düşünüyorum." şeklinde konuştu.

UMARIM DİEGO FENERBAHÇE'YE KATKI SAĞLAR

Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Diego için ise Arda, "Diego çok iyi bir çocuk. Kariyeri ortada. Umarım Fenerbahçe'ye katkısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'deki magazinden de şikayetçi olan Arda Turan, "Madrid'de yemek yesem geç saatlere kadar, onu yazarlar. Ama Türkiye'de maçtan bir gün önce dışarıda derler. Ama normalde kamptayız. Buna inandıramıyorsunuz insanları çünkü maçla uğraştığınız için yalanlayamıyorsunuz. Ben neden maçtan bir önceki gece dışarı çıkayım? Kendime ihanet eder miyim? Gerizekalı mıyım ben?" şeklinde konuştu.

Küçüklükten bu yana Emre Belezoğlu'nu 'idol' olarak benimsediğini belirten Arda Turan, "Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım ama Emre abi benim idolümdür. Hep bana yardımcı olmuştur. Hep daha iyi olamamı ister." diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendi içinde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Arda, genç futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Salih Uçan, Emre Çolak, Muhammed Demirci'yi de beğendiğini söyledi. CİHAN

Yorumlar