Antu.com'dan TFF'nin bulunduğu binaya dev Fenerbahçe bayrağı

Sarı - lacivertli takım taraftarlarının internet sitesi Antu.com üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) bulunduğu İstinye'deki binaya dev Fenerbahçe bayrağı astı.Spor Toto Süper Lig 2013 - 2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu...

Google Haberlere Abone ol
Antu.com'dan TFF'nin bulunduğu binaya dev Fenerbahçe bayrağı

Sarı - lacivertli takım taraftarlarının internet sitesi Antu.com üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) bulunduğu İstinye'deki binaya dev Fenerbahçe bayrağı astı.

Spor Toto Süper Lig 2013 - 2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de sarı - lacivertli taraftarlar, TFF'nin bulunduğu İstinye'deki binaya dev Fenerbahçe bayrağı astı. 'Fener'le kimse başa çıkamaz' yazılı dev bayrak, binada kısa süre asılı kalırken, bayrak güvenlik görevlileri tarafından toplatıldı.

TFF: İZİNSİZ OLARAK ASILDI, FEDERASYONUMUZUN UYARISI ÜZERİNE KALDIRILDI

Bu arada TFF, konuyla ilgili internet sitesinden açıklama yaptı. Federasyondan yapılan açıklamada, bayrağın binada ofisi bulunan bir kiracı tarafından izinsiz asıldığı, asıldıktan hemen sonra da federasyonun uyarısı üzerine de kaldırıldığı bildirildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'de kiralık olarak ikamet ettiği ve sadece iki katını kullandığı Seba Center binasına bugün sabah saatlerinde aynı binada ofisi bulunan bir kiracı tarafından izinsiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü bayrağı asılmıştır.

Kamuoyunda oluşabilecek bilgi kirliliğin önüne geçmek amacıyla ilgili bayrağın binada yer alan diğer 17 kiracıdan birisi tarafından asıldığını ve asıldıktan hemen sonra Federasyonumuzun uyarısı üzerine kaldırıldığını belirtmek isteriz."

CİHAN

Yorumlar