Antalyaspor'da sportif direktörlük Yılmaz'a emanet

Antalyaspor, sportif direktörlük koltuğuna Ali Rıza Yılmaz'ı getirdi. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende Antalyaspor'un eski oyuncusu Ali Rıza Yılmaz, kulübün sportif direktörlük koltuğuna getirildi. Antalyaspor'da uzun süreli...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor'da sportif direktörlük Yılmaz'a emanet

Antalyaspor, sportif direktörlük koltuğuna Ali Rıza Yılmaz'ı getirdi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende Antalyaspor'un eski oyuncusu Ali Rıza Yılmaz, kulübün sportif direktörlük koltuğuna getirildi. Antalyaspor'da uzun süreli planlama için düşünülen Yılmaz, kırmızı-beyazlı kulübe yeniden döndüğü için mutlu olduğunu kaydetti. Kendisini 1 yıllık kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ali Rıza Yılmaz, Antalyaspor'a 5 yıl futbolcu olarak hizmet ettikten sonra tekrardan bu göreve layık görüldüğü için mutlu olduğunu açıkladı.

Antalyaspor'a 1993 yılında Bursaspor'dan kiralık olarak geldiğini ve 5 yıl boyunca bu kulübe hizmet ettiğini söyleyen Yılmaz, "Şu anda tekrar kulübe dönmek benim için bir onur ve gurur. İlk kez kulüpte sportif direktörlük koltuğuna benim seçilmemde ayrı bir onur." dedi.

Kendisinin yeniden yuvaya döndüğü için heyecanlı olduğunu kaydeden Yılmaz, Almanya alt yapısında yetiştiğini oradan kulübe oyuncular kazandıracağını da belirtti. Yılmaz, asıl amaçlarının gece gündüz çalışarak Antalyaspor'u tekrardan Süper Lig'e yükseltmek olarak hedef gösterdi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, kulüpte yapılanma içine girdiklerini, teknik kadro belli olduktan sonra yapılanmaya gittiklerini ifade etti.

Yönetim kurulu olarak çalışma yaptıklarını ve sportif direktörlük bölümünü aktif hale getirdiklerini aktaran Gültekin Gencer, "Herkesin yakından tanıdığı Ali Rıza Yılmaz'ı getirdik. 1994 yılında Antalyaspor'da takım kaptanlığı yapmış efsanevi oyuncusu idi. Antalyaspor'a gösterdiği hizmetler ve başarılar var. Hem futbolculara ağabeylik yapacak hem de kulübü iyi tanıdığı için kendisini düşündük. Herkese hayırlı olsun. Tüm branşlarda aynı yapılanmayı yapacağız." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar