Antalyaspor, Sezer Badur’la anlaştı

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Antalyaspor, geçen sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.     Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor, Sezer Badur’la anlaştı

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Antalyaspor, geçen sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Badur ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

    Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahingöz katıldı.

    Sezer Badur'un, geçen sezon çok fazla forma şansı bulamamasının performansına olumsuz yansıyacağını düşünmediğini kaydeden İkinci Başkan Aygün, Teknik Direktör Engin Korukır’ın Sezer’i uygun bir pozisyonda oynatarak Antalyaspor’a katkı sağlayacağını ifade etti. Aygün, “Sezer, Almanya'da elimde büyüdü, Antalyaspor O'nun için çıkışın başladığı nokta olacak.” dedi.

    Denizlispor'dan Ömer Kandemir ile de anlaşma sağladıklarını ve yakın zamanda basın karşısına çıkacağını kaydeden Aygün, "Hangi pozisyona ne gerekiyorsa, Antalyaspor'un bütçesi dahilinde yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

    Yeni transfer Sezer Badur ise Antalyaspor'a transfer olduğu için mutluluğunu ifade ederek, kendisini transfer edenleri mahçup etmeyeceğini söyledi. Kendisine şans verenleri hiçbir zaman utandırmadığına vurgu yapan tecrübeli oyuncu, "Eğer forma şansı bulursam yöneticilerimizi ve hocamızı burada da utandırmayacağım ve bana vereceği fırsatları kullanacağım. Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak. İnşallah en kısa sürede Antalyaspor Süper Lig'e çıkar." şeklinde konuştu.

    Antalyaspor hafta içi de iç transferde Saso Fornezzi ve dış transferde de Murat Sözgelmez’le mukavele imzalamıştı.

CİHAN

Yorumlar