Antalyaspor dış transferde Sözgelmez’le iç transferde de Fornezzi’yle anlaştı

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele verecek Antalyaspor, transferdeki ilk imzalarını attı. Kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Sloven Kaleci Saso Fornezzi'yle 2 yıllık sözleşme yenilerken, Balıkesirspor'la yollarını...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor dış transferde Sözgelmez’le iç transferde de Fornezzi’yle anlaştı

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele verecek Antalyaspor, transferdeki ilk imzalarını attı. Kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Sloven Kaleci Saso Fornezzi'yle 2 yıllık sözleşme yenilerken, Balıkesirspor'la yollarını ayıran Murat Sözgelmez'i de 1 yıllığına renklerine bağladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor adına 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Karataş ve Mustafa Şahingöz yer aldı. Törende konuşan 2. Başkan Mehmet Aygün, ilk transferlerinin herkese hayırlı olmasını diledi.

Murat Sözgelmez’in PTT 1. Lig’de şampiyonluklar yaşadıklarını hatırlatan Mehmet Aygün, "Bize de şampiyonluk yaşaması için getirdik. Sürprizlerimiz devam edecek. 4-5 tane daha transfer yapacağız. Diarra ve Enoh'un durumuna göre yabancılarımızı belirleyeceğiz." dedi.

Murat Sözgelmez ise her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerken, PTT 1. Lig’de iki kez şampiyonluk yaşadığını Antalyaspor forması altında da 3’ncü şampiyonluğu yaşamaya geldiğini aktardı.

İki yıldır Türkiye’de bulunan ve imza töreninde Türkçe açıklama yapan Sloven Kaleci Saso Fornezzi ise Antalyaspor'da kalmaktan dolayı yaşadığı mutluluğa vurgu yaparak, "Biz bu sene PTT 1. Lig'de şampiyon olmak istiyoruz. Süper Lig'de yeniden mücadele vermek istiyorum." diye konuştu.

Kariyerine Altay'da başlayan Murat Sözgelmez, sırasıyla Sivasspor, Karşıyaka, Rizespor ve Balıkesirspor formalarını giydi. Geçen sezon PTT 1. Lig'de şampiyon olan Balıkesirspor'da 28 maçta mücadele veren 29 yaşındaki savunma oyuncusu, 2 gole imzasını attı.

CİHAN

Yorumlar