Antalyaspor, Başkan Gültekin Gencer'le yola devam dedi

Antalyaspor, Başkan Gültekin Gencer'le yola devam kararı aldı. Kırmızı beyazlı kulüpte yapılan olağan genel kurulda taraftar guruplarından Can Atlı ve mevcut başkan Gültekin Gencer aday oldu. Başkan Gültekin Gencer oy çokluğuyla tekrardan...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor, Başkan Gültekin Gencer'le yola devam dedi

Antalyaspor, Başkan Gültekin Gencer'le yola devam kararı aldı. Kırmızı beyazlı kulüpte yapılan olağan genel kurulda taraftar guruplarından Can Atlı ve mevcut başkan Gültekin Gencer aday oldu. Başkan Gültekin Gencer oy çokluğuyla tekrardan Antalyaspor Başkanı oldu.

Süper Lig'deki tarihinin en kötü sezonunu geçirerek PTT 1. Lig'in yolunu tutan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde olağan genel kurul gerçekleştirildi. Kırmızı beyazlıların Süper Lig'e veda etmesinin ardından alınan olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı.

Antalyaspor'un vergilerle birlikte toplamda 45 milyon liraya yakın borcu olmasından dolayı başkanlık yarışında hiç kimsenin kırmızı beyazlı kulübün yanında yer almaması ise dikkat çekti. Göstermelik olarak taraftar gruplarından Can Atlı ve ekibi başkanlık için aday oldu. Mevcut başkan Gültekin Gencer oy çokluğuyla Antalyaspor'un tekrardan başkanlığına seçildi.

Olağan Genel Kurul öncesi konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Hasan Subaşı, Antalyaspor'un Süper Lig'den düştüğü için çok üzgün olduğunu, kırmızı beyazlı kulübün çok şansız bir dönem geçirdiğini söyledi. Üzgün olarak olağan genel kurul yaptıklarını açıklayan Hasan Subaşı, Antalyaspor'un daha mutlu genel kurulların yaşaması temennisinde bulundu. Antalyaspor'un üzüntüsünü çok iyi anladığını kaydeden Subaşı, "İnşallah gerekli dersler alınır. Antalyaspor daha iyi günlere gider." dedi.

Antalyaspor'un başkanlığı için aday olan Can Atlı, göstermelik ve reklam için aday olmadığını mevcut yönetimin yanlışlarından dolayı aday olduğunu açıkladı. Atlı, Antalyaspor'un başkanlık seçimi için aday çıkmamasının da kendisi için üzüntü verici olduğunu kaydetti.

'EN BÜYÜK HATAMIZ SAMET AYBABA'YI GÖNDERMEK OLDU'

Antalyaspor'un yeniden başkanlığına seçilen Gültekin Gencer, kırmızı beyazlı takımı daha iyi yerlere getirmek için daha önceki genel kurulda aday olduğunu ve başkan seçildiğini hatırlattı.

Antalyaspor'a başkan olmasındaki tek amacın seyircileri stadyuma getirmek olduğunu açıklayan Gültekin Gencer, kendisin 10 aydır görevde olduğunu, güzel şeyler yapmak için göreve geldiklerini belirtti. Antalyspor'da başarılı olunması ya da başarısız olunması durumunda taraftarlar tarafından her zaman istifaya davet edildiğini açıklayan Başkan Gencer, şöyle konuştu:

"5 yıl boyunca 3 bin 500 kişi ortalama seyirci ile oynadık. Bunun suçlusu da mı benim? Biz Şifo Mehmet'e teklif götürdük. Kabul etmeyince bir çok hocayla görüştük. Samet Aybaba'yı getirdik. Getirirken de çok düşündük. Yapılan transferler tamamen hocanın onayında yapılmıştır. Hocaya danışmadan tek aldığım oyuncu Serkan Balcı'dır. Maalesef Samet Aybaba'ya Gekas'ı kabul ettiremedik. 15 gün Gekas'ı Antalya'da otelde yatırdım."

Antalyaspor eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın Trabzonspor maçı sonrası görevi bırakmak için kendisine geldiğini kaydeden Gültekin Gencer, devre arasındaki sürenin çok kısa olması dolayısıyla hocayı göndermeye cesaret edemediklerini aktardı.

Çaykur Rizespor maçından sonra kulübün basıldığını hatırlatan Gencer, "Samet Hoca da 'artık buraya kadar' dedi. Siz yönetimde zor durumda kalıyorsunuz. Samet hocayı göndermemiz maalesef kötü bir karardı. Yeni bir hocaya teslim ettik. Maalesef bu bizim hatamız." şeklinde konuştu.

Yapılan olağan kurulda zaman zaman tansiyon yükselse de Antalyaspor başkanlık koltuğunu tekrardan Gültekin Gencer'e teslim etti.

Antalyaspor yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

Gültekin Gencer, Ahmet Bektaş, Mehmet Çelebioğlu, Mehmet Yüksel, Mehmet Aygün, Hasan Ali Ceylan, Natık Abbasov, Fikret Karakaş, Hakan Saatçioğlu, Salman Aksal, Emin Gülmez, Mustafa Şahingöz, Salam Sadygov, Yıldıray Karaer, Okan Alanyalı, Cumhur Arıcı, Mustafa Vicir, Bora Terzioğlu, Ali İhsan Sav.

CİHAN

Yorumlar