Antalyaspor, Adem Alkaşi'yi renklerine bağladı

Antalyaspor, Bolusporla yollarını ayıran Adem Alkaşi ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor adına İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa...

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor, Adem Alkaşi'yi renklerine bağladı

Antalyaspor, Bolusporla yollarını ayıran Adem Alkaşi ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor adına İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şahingöz ile Hasan Ali Ceylan katıldı.

İkinci Başkan Mehmet Aygün, sağbek mevkiinde görev alan Adem Alkaşi'yi renklerine bağladıklarını açıkladı. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi de veren Aygün, Murat Duruer için Rizespor'dan resmi teklif geldiğini ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kamerun Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda yer alan Eyong Enoh'un bonservis bedelinin Ajax'a yatırıldığını da kaydeden Aygün, Diarra'yla da gelecek sezon çalışmak istediklerini vurguladı.

    ADEM ALKAŞİ:

Adem Alkaşi de Antalyaspor'a gelmiş olduğundan memnuniyet duyduğunu vurgulayarak, "Antalyaspor hedefleri olan bir takım. Ben de bu hedefler içerisinde olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum." dedi.

    Futbol yaşamına İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da başlayan 30 yaşındaki oyuncu; Burdur Gençlikspor, Çankırıspor, Zeytinburnuspor, Çanakkale Dardenelspor, Samsunspor, Elazığspor ve son olarak da geçen sezonun ikinci yarısında Boluspor’da forma giydi.

    Antalyaspor, daha önce de Murat Sözgelmez ve Sezer Badur'u renklerine bağlamıştı.

CİHAN

Yorumlar