Ankara'da voleybol şöleni başlıyor

CEV Denizbank Erkekler Şampiyonlar Ligi dörtlü finalinin ilk gününde Rus temsilcileri Belegorie Belgorod ile Zenit Kazan, Polonya temsilcisi Weigel ile Halkbank finale çıkmak için mücadele edecek.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da voleybol şöleni başlıyor

CEV Denizbank Erkekler Şampiyonlar Ligi dörtlü finalinin ilk gününde Rus temsilcileri Belegorie Belgorod ile Zenit Kazan, Polonya temsilcisi Weigel ile Halkbank finale çıkmak için mücadele edecek.

Avrupa voleybolunun en prestijli organizasyonlarından olan CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi dörtlü finalleri yarın Ankara'da başlıyor. Halkbank'ın ev sahipliğini yapacağı organizasyonun basın toplantısına katılan CEV As Başkanı Aleksandar Boricic, "Tüm takımlara başarılar diliyorum ve en iyi takımın kazanmasını istiyorum. Bu çok önemli turnuvaya ev sahipliği yapan Halkbank'a teşekkür ediyorum." dedi.

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ise ev sahibi olarak kupayı Ankara'da bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Dünyanın en büyük organizasyonu ve en iyi takımları mücadele edecek. Uzun yıllar Türk voleyboluna önemli katkılar sağlayan yönetimimize teşekkür ediyorum. Katılan tüm takımlar çok güçlü ancak biz de güçlüyüz. Biz de bu organizasyondan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl CEV kupasını kazandık, bu yıl ise bu büyük kupayı almak tek düşüncemiz." yorumunu yaptı.

Basın toplantısına katılan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil de, "Halkbank Türk voleyboluna 30 yılı aşkın hizmet ediyor. Böyle bir organizasyona destek verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm kıtaların içerisinde en prestijli maçları Ankara'da olacak. CEV'e böyle bir turnuöayı Ankara'da yaptıkları için teşekkür ediyorum. Dünyanın en iyi oyuncuları bu turnuvada mücadele edecek." diye konuştu.

ANTRENÖRLERİN GÖRÜŞLERİ:

Zenit Kazan antrenörü Vlademir Alekno:
"Bu turnuvanın son maçına kadar gelmek bizi mutlu edilor. Rakibimizi yenip finale çıkmak istiyoruz. Burada en iyi takımlar var. İyi maçlar olmasını diliyorum."

Polonya Temsilcisi Weigel antrenörü Lorenzo Bernardi: "Hayali olan insanlar birşeyleri başarır bizimde hayalimiz var. Kimse buraya kaybetmek için gelmez ve bizde buraya kazanmak için geldik."

Halkbank takımının skorer oyuncusu Matey Kazinsky: "Böyle bir turnuvayı oynamaktan çok mutluyuz ve taraftarımızla buluşmak için heyecanlanıyoruz. "

Halkbank Antrenörü Radostin Stoychev: "Böyle bir turnva öncesinde heyecanlıyız. Takımların kalitesi ortada, olimpiyat oyunları ve dünya liglerinte mücadele eden oyuncular var. Bu haftasonu takımıma ve yöneticilere söz verdim biz bu kupayı kazanacağız. Kendisahamızda oynamak bizim için avantaj. Bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz. Hayaliniz olmazsa hedeflerinize ulaşamazsınız."

Belegorie Belgorod Antrenörü Gennady Shipulin: "Bu turnuvaya en iyi şekilde hazırlandık. Savaşa hazırız. Böyle turnuvalara 12 değil 14 oyuncu ile hazırlanmak istiyoruz belki bu konuyu CEV yetkilileri değerlendirebilir."
CİHAN

Yorumlar