Altın At yarın görücüye çıkıyor

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu (TGSDF), Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Çıldır Kaymakamlığı, Çıldır Belediyesi ve Âşık Şenlik Belediyesi iş birliği ile birlikte, "Çıldır Altın At II.

Google Haberlere Abone ol
Altın At yarın görücüye çıkıyor

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu (TGSDF), Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Ardahan Üniversitesi, Çıldır Kaymakamlığı, Çıldır Belediyesi ve Âşık Şenlik Belediyesi iş birliği ile birlikte, "Çıldır Altın At II. Uluslararası Kış Şöleni" düzenlenecek. Ardahan yarın bütün görsel ve kültürel ögeleriyle görücü karşısına çıkıyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılacağının belirtildiği şölen yarın Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Tesisleri mevkiinde gerçekleştirilecek.

Bakan Taner Yıldız, protokol üyeleri, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda sporsever ile Ardahan halkının katılacağı şölen meraklılarından ilgi bekliyor. Katılımın oldukça yoğun olacağı etkinlikte vatandaşları güzel sürprizler bekliyor.
CİHAN

Yorumlar