Almanya'da Çalhanoğlu rüzgarı sürüyor

Bundesliga takımı Bayer Leverkusen'in formasını giyen Türk milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan sonra bu kez de kardeşi Muhammed Almanya'da adından söz ettiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Almanya'da Çalhanoğlu rüzgarı sürüyor
Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'in formasını giyen Türk ulusal futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan sonra bu kere de kardeşi Muhammed Almanya'da adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz sene şansız bir sakatlık geçiren ve çapraz bağları kopan Karlsruher altyapısındaki 19 yaşındaki genç yetenek, bir sene sonra çıktığı maçta eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. Tweetspor.com'da yer saha habere göre Almanya'da geleceğin yıldızları içinde gösterilen Muhammed, Karlsruher'in Hollenbah ekibi ile oynadığı maçta 1 asist ve 1 gollük performans gösterdi. Takımı 2-0 yenik vaziyette iken ilk golün asistini oluşturan genç yetenek, penaltıdan bir de gol atma başarısı gösterdi.

Karlsruher'in karşılaşmayı 2-1 yenik götürdüğü maçta kazanılan penaltıyı gole çeviren genç oyuncu , takımına fazla fazla kıymetli 1 puan kazandırdı. Muhammed oynadığı futbolla takımının en iyisi şekilde adından gene söz ettirmeyi başardı. Karlsruher alt yapısında oynayan ulusal futbolcu otoriteler ve hocasından tam not alırken Alman basınında geniş yer buldu.

Uğur DEMİRKIRDI - DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar