Akhisarspor, Torku Konyaspor maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaüoğlu, pazar günü oynayacakları Torku Konyaspor’dan iyi bir sonuç ile ayrılmak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Akhisarspor, Torku Konyaspor maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaüoğlu, pazar günü oynayacakları Torku Konyaspor’dan iyi bir sonuç ile ayrılmak istediklerini söyledi. Akhisar Belediyespor, 14. haftda evinde oynayacağı maçının hazırlıklarına, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Hamzaoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamada bulunan Teknik Direktör Hamzaoğlu, pazar günü Manisa'da kendileriyle aynı puana sahip Torku Konyaspor karşısında en iyi sonucu almak istediklerini söyledi. Rakiplerinin, lige bu sene çıkmasına rağmen iyi bir takım olduğunu belirterek, “Zaten Uğur Hoca da Torku Konyaspor'un başında. Onunla yine karşılaşacağız. İnşallah kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmadan iyi bir sonuç alırız. Bizim ilk hedefimiz iyi futbol, iyi oyun, iyi mücadeledir. Son haftalarda bundan biraz uzak kaldık. Arkadaşlarımız inşallah bu maçta beklentilerimize cevap verecek.” dedi. Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebilecekleri yere kadar ilerlemek istediklerini bildirdi. Torku Konyaspor'da forma giyen eski futbolcuları Gekas'ın sakat olduğunu duyduğunu aktararak, “İnşallah sakat değildir, umarım oynar. Gekas iyi bir oyuncu, hiç kimse sakatlığından dolayı sahadan uzak kalmasın. Hem onun hem de bizim açımızdan güzel bir maç olacak. Biz de onun başarılarıyla seviniriz.” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'da sakatlığı sebebiyle Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek Emin Aladağ çalışmaya katılmadı. CİHAN

Yorumlar