Akhisar Belediyespor gruplara kalan taraf oldu

Türkiye Kupası 5. Kademe maçında Kayseri Erciyesspor’u eleyen Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, haklı bir galibiyetle gruplara kaldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Akhisar Belediyespor gruplara kalan taraf oldu

Türkiye Kupası 5. Kademe maçında Kayseri Erciyesspor’u eleyen Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, haklı bir galibiyetle gruplara kaldıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Kademe maçında Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmayı maçın ilk dakikalarında kazanılan penaltıyı gole çeviren Akhisar Belediyespor 1-0 kazanarak gruplara kalan taraf oldu. Maçı değerlendiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Hamzaoğlu, “Bugün kendi açımızdan iyi bir maç oldu. Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Birçok arkadaşımız uzun zamandır oynayamıyordu. Ortaya koydukları oyun bizi sevindirdi. Kupa’da gruplara kaldığımız için mutluyuz. Akhisar’a hayırlı olsun. Erciyesspor’u da tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor futbolcusu Sertan Vardar da, “Çok sevinçliyiz. Yüksek tempolu bir maç oldu. Topun arkasında iyi toplandık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

Emrah Tuncer de, “Kupada ilk defa gruplara kaldık. Bu bizim için çok önemliydi. Bundan sonra kupada gidebildiğimiz yere kadar gidip hem kupada hem ligde başarılı olmak istiyoruz” dedi.


KUPADAN ELENEN ERCİYESSPOR, LİGE SARILACAK

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, son haftalarda iyi oynadıklarını ve bugün de iyi mücadele yaptıklarını ifade etti. Ancak kupada gruplara kalamadıklarını belirten Çapa, “Sahada gayet iyi oynayan bir Erciyesspor olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef maçın ilk dakikalarında verilen penaltı mağlup olmamıza neden oldu. Geri kalan 80 dakikada çok pozisyon ürettik. Son haftalarda özellikle çok pozisyona giriyoruz. Bugün de bunlardan birisini yaşadık. Bu şanssızlığı aşacağız. Bu olumsuzluklar birbirini takip etmeyecek. Şimdi ‘Pozisyona gidiyoruz, değerlendiremiyoruz’ diyoruz. 10 hafta önce bunu da diyemiyorduk.” şeklinde konuştu.
Maç sonrası karşılaşmanın hakeminin yanına gittiği ve onlarla ne konuştuğu konusunda bir soruya Çapa, “Maçta verilen veya verilmeyen pozisyonlar vardı. Onu konuştuk. Ama hakemlerle ilgili yorum yapmayacağız. Bugüne kadar saha içerisinde diğer konularda da şanssız olduğumuzu söyleyebilirim.” dedi.
Erciyesspor’un ligden düşmek gibi bir korkusu olmadığını da ifade eden Çapa şunları söyledi: “Fikstüre bakıldığında ikinci devre oyunumuzun üstüne koyacağız. Bizim ligden düşme korkumuz yok. Sadece skoru belirleyecek alanlarda eksiğimiz var. İhtiyaç duyduğumuz alanlarda transferleri gerçekleştirebilirsek çok daha iyi olacağız.”

Erciyesspor futbolcusu Turgay Bahadır da, ilk dakikalarda iyi baskı kurduklarını ancak tam gol atacakları anlarda aleyhlerine penaltı olduğunu söyledi. Bahadır, “Gruplara kalamadığımız için üzgünüz.” dedi.

Üstün Bilgin’de “Gruplara kalmak istediğimiz maçta mağlup olarak elendik. Üzgünüz” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar