Akhisar Belediyespor golsüz beraberliğe abone

- Spor Toto Süper Lig'de dördüncü beraberliğini Bursaspor karşısında alan Akhisar Belediyespor, bir puan kazandığı tüm müsabakalarda sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı

Google Haberlere Abone ol
Akhisar Belediyespor golsüz beraberliğe abone


MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'la golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, sezonun geride kalan bölümünde bir puan kazandığı tüm müsabakalarda sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

Ligde Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir mağlubiyetlerinin ardından 11. haftaya 9 puanla 17. sırada giren Akhisar Belediyespor, Bursaspor karşısında toplamda dördüncü, deplasmanda ise üçüncü beraberliğine ulaştı.

Puanını 10'a çıkartan Ege temsilcisinin berabere kaldığı 4 maç da golsüz tamamlandı.

Attığı 6 golle ligin en az gol atan ekibi olan Akhisar Belediyespor, bu sezon 6. kez bir maçta gol atamazken, kalesini gole kapattığı maç sayısını da 6'ya yükseltti.

Ege temsilcisi, dış sahada ilk haftada aldığı Kayserispor galibiyetinin ardından deplasmanda oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlanan Nguemo ve Custodio'nun durumları, çekilecek MR'ların ardından belli olacak.

Ligde 26 Kasım Cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edecek Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ilk maçında ise 30 Kasım Çarşamba günü bu hafta karşılaştığı Bursaspor'u ağırlayacak.

Yorumlar