Akhisar Belediyespor: 2 - Bursaspor: 1 (İlk Yarı)

Stat: Manisa 19 Mayıs.Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Mustafa Sönmez, Özgür Ertem.Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, İbrahima Sonko, Çağdaş Atan, Uğur Demirok, Emin Aladağ, Sertan Vardar, Emrah Eren, Merter Yüce, Güray Vural, Oumar Nıasse, Mehmet Akyüz.

Google Haberlere Abone ol
Akhisar Belediyespor: 2 - Bursaspor: 1 (İlk Yarı)

Stat: Manisa 19 Mayıs.
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Mustafa Sönmez, Özgür Ertem.
Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, İbrahima Sonko, Çağdaş Atan, Uğur Demirok, Emin Aladağ, Sertan Vardar, Emrah Eren, Merter Yüce, Güray Vural, Oumar Nıasse, Mehmet Akyüz.

Bursaspor: Sebastıen Frey, İbrahim Öztürk Renato Cıvellı, Taıwo Taye, Şener Özbayraklı, Belluschı, Şamil Çinaz, Jaco De Moraıs, Fernat Kiraz, Sercan Yıldırım, Jose Fernandao.
Goller: Dk. 15 ve 36. Mehmet Akyüz (Akhisar Belediyespor) - Dk. 10. Jose Fernandao (Bursaspor).

Spor Toto Süper Lig'de, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Akhisar Belediyespor 2-1 önde bitirdi.
9. dakikada gelişen Bursaspor atağında Jado Moraıs'ın pasında ceza sahası içerisinde Sercan Yıldırım, kaleci Emrah Tuncel ile karşı karşıya kaldı. Çabuk davranan Çağdaş Atan yatarak topu kornere gönderdi.
10. dakikada kazanılan köşe vuruşunu Belluschi kullandığı korner atışında top Mehmet Akyüz'ün sırtına çarparak altıpas çizgisi önünde bulunan Fernandao'nun önünde kaldı. Sol ayağı ile düzgün bir vuruş yapan Fernandao fileleri havalandırdı ve takımını öne geçiren golü kaydetti: 0-1.
15. dakikada Akhisar Belediyespor beraberliği yakaladı. Defanstan İbrahima Sonko'nun uzun pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Mehmet Akyüz kalesini terk eden Sebastien Frey'i geçtikten sonra sol ayağı ile boş kaleye topu gönderdi ve beraberliği getiren golü attı: 1-1.
30. dakikada Bursaspor'dan Ferhat Kiraz'ın pasında defansın arkasına sarkan Sercan Yıldırım, kaleci Emrah Tuncel ile karşı karşıya kaldı. Sercan Yıldırım topa kötü vurunca, top direğin yanından dışarı gitti.
34. dakikada Bursaspor ikinci gole çok yaklaştı. Jaco De Moraıs'ın pasında ceza sahası içerisinde top ile buluşan Jose Fernandao'un vuruşunca kaleci Emrah Tuncel gole izin vermedi.
36. dakikada ev sahibi Akhisar Belediyespor, Bursaspor kaşsında öne geçti. Ani gelişen Akhisarspor atağında Merter Yüce orta sahadan aldığı topu bir süre sürdükten sonra Mehmek Akyüz'e verdi. Merter Yüce'den aldığı pas ile sağdan ceza sahasına giren Mehmet Akyüz, yerden sağ ayağının dışıyla kaleci Sebastıen Frey'in yanında topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ikinci gölü kaydetti: 2-1.
Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Akhisar Belediyespor, Bursaspor karşısında ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi. CİHAN

Yorumlar