Akçay: Grubu lider tamamlamak istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Lazio'yu yarın akşam mağlup ederek grubun lider tamamlamak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Akçay: Grubu lider tamamlamak istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Lazio'yu yarın akşam mağlup ederek grubun lider tamamlamak istediklerini söyledi.

Lazio ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nun son maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen tecrübeli hoca, "Önemli bir müsabaka oynayacağız kulübümüz ve oyuncularımız açısından. Kendilerini ifade etme açısından çok önemli bir karşılaşma olacak. Trabzonspor çok kaliteli oyunculara sahip bir kulüp. Onlar önümüzdeki günlerde de en iyi mücadeleyi sergileyerek Trabzonspor'a yakışanı yapacaklardır. Camianın bu çocukları koşulsuz desteklemesi ve arkasında olması gerektiğini düşünüyorum. Bazen grup birincisi veya ikincisi olmak gibi stratejiler geliştirebilir. Ancak biz bu müsabakada bunu yapmayacağız ve hangisi olursa hayırlısı olsun. Ancak biz birinci olmak istiyoruz bunu başarmak için sahada mücadele etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu ifade eden Mustafa Reşit Akçay, "Yarın akşam bizden daha komple bir futbol oynayan, kendi liginde önemli karşılaşmaları kazanan güçlü bir Lazio ile karşılaşacağız. Lazio kendi sahasında favori gözükebilir. onlar ok daha iyi motive olabilir" dedi.

Akçay, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek gruptan çıkarak büyük bir başarıya imza attığını, ülke futbolunda bir toparlanma sürecine girildiğine dikkat çekti.

"SIRLARIM BENDE KALSIN"

Bir gazetecinin "Toplantıda çok gergin görülüyorsunuz. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise Akçay, "Bizim için de gidecek söylentileri söz konusu. 'Akşam ezanında gidecek, yarın gidecek' gibi söylentiler dolaşıyor ancak biz futbol oynamak ve işimizi düşünmek zorundayız. Kendi sırlarımı saklamayı daha uygun görüyorum ve sırlarımın ağzımın içinde kalmasına izin vermenizi bekliyorum." diye konuştu.

Öte yandan Bordo-mavili ekibin golcü futbolcusu Olcan Aydın ise ,"Gruba bakacak olursak iki iyi takımın mücadelesi olacak.Her iki takım da liderlik için mücadele edecek. Berebarlik bize yetecek bu bizim için avantaj. Aklımızın bir köşesinde bu var ancak buraya kazanmaya geldiğimizi herkesin bilmesini istiyoruz." yorumunu yaptı.
CİHAN

Yorumlar