Ahmet Nur Çebi: Camiamıza hayırlı olsun

Beşiktaş’ta 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’ın sözleşmelerini uzattıklarını açıkladı. Çebi, futbolcuların da sözleşme uzatmak istediklerini belirterek,...

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Nur Çebi: Camiamıza hayırlı olsun

Beşiktaş’ta 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’ın sözleşmelerini uzattıklarını açıkladı. Çebi, futbolcuların da sözleşme uzatmak istediklerini belirterek, bu imzaların camialarına hayırlı olmasını temenni etti.

Siyah-beyazlı takımın genç yıldızları Oğuzhan Özyakup ile 2018 yılına kadar yıllık 1,4 milyon Euro’ya, Necip ile ise 2019 yılına kadar ilk 2 yıl, 900 bin, sonrasında ise 1 milyon Euro’ya anlaşma imzalandı.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbolcular Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal yönetim kurulu toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundular.

Ahmet Nur Çebi, “Futbolcuların kontratlarını uzattık, kendileri de bunu kabul ettiler. Camiamız için sözleşmeleri hayırlı olsun. Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının çok sevdiği çocuklar. Beşiktaş’a daha uzun yıllar hizmet etme kararını bugün verdiler. Bizde arzu etik ve yola devam kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun. Futbolcularımızın kontratlarını artı olarak 2 yıl daha uzattık” dedi.

Çebi, gelecek sezon için satılacak olan kombineler ve takımın hangi stada karşılaşmaları oynayacağı sorusuna ise, “Önümüzdeki hafta kombine fiyatlarını açıklamak üzere bir çalışma yapılıyor. Haftaya değerlendirip açıklayacağız. Maçların oynanacağı stat konusunda ise tüm alternatifleri düşüneceğiz. Bunlar Başakşehir Stadı ve Olimpiyat Stadı olabilir.” diye konuştu.

Siyah-beyazlıların sözleşmesini uzattığı futbolcularından Oğuzhan Özyakup ise takımda uzun yıllar kalacağı için mutlu olduğunu söyleyerek, “Önceden de belirtmiştim bu camiada şampiyonluk ve çok büyük şeyler yaşamak istiyorum. İnşallah bu formayı giymek bana uzun bir süre daha nasip olur” dedi.

Bir diğer sözleşmesi yenilenen ve ücretinde artırım yapılan Necip Uysal ise, “Benim burada onbirinci yılım. İnşallah burada bu mukavele ile 17-18 sene olacak. Futbolu da Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar