Ahmet İlhan: İkinci yarıya hazır başlamak istiyoruz

Kardemir Karabükspor'un başarılı futbolcusu Ahmet İlhan Özek, ikinci yarıya hazır başlamak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet İlhan: İkinci yarıya hazır başlamak istiyoruz

Kardemir Karabükspor'un başarılı futbolcusu Ahmet İlhan Özek, ikinci yarıya hazır başlamak istediklerini söyledi. Ahmet İlhan, Avrupa kupalarına katılma konusunda da "Neden olmasın" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Kardemir Karabükspor'da yenetekli futbolcular Ahmet İlhan Özek ve Beykan Şimşek, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Kamp döneminin yorucu geçtiğini belirten Ahmet İlhan, "Lige iyi hazırlanıyoruz. Gerekli olan yerlere transfer çalışmaları da yapıldı. Rekabet açısından bu iyi oldu. Çok iyi hazırlandık. İkinci devreye hazır bir Kardemir Karabükspor olarak başlamak istiyoruz." diye konuştu.

Ligde hızlı futbol oynayan ve topa sahip olan bir takım görünümü çizmeleriyle ilgili soruyu da cevaplayan Ahmet İlhan, "Gün geçtikçe kendimizi geliştiriyoruz. İlk başlarda pas yapmadan hızlı oynuyorduk. Şimdi pas da yapıyoruz. Topun bizde kalmasını sağlıyoruz. İleride daha fazla çoğalıyoruz. Bu da Kardemir Karabükspor'un daha yukarıda olmasını sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Avrupa kupası hedefleri olup olmadığı yönündeki soruya ise başarılı futbolcu, "Avrupa neden olmasın. 6 ve 7.'nin bile şansı olduğu bir dönemde biz de bir seri yakalamışken neden olmasın." cevabını verdi.

BEYKAN ŞİMŞEK: FUTBOLCUNUN TEK RAKİBİ KENDİSİ

Sezon başında Fenerbahçe'den Kardemir Karabükspor'a kiralık olarak gelen genç yetenek Beykan Şimşek ise 'yabancı futbolcu sayısının genç futbolcunun önünde bir engel olup olmadığı' yönündeki soruya, "Futbolcunun en büyük rakibi her zaman kendisidir." karşılığını verdi.

Bir futbolcunun kendine bakıp geliştirmesi durumunda forma bulma konusunda önünde engel kalmayacağını da belirten Beykan, şöyle konuştu:

"Bizim işimiz çalışmak. Futbolcu başka birşey düşünmemeli. Rakip bir başkası değil. Futbolcunun en büyük rakibi her zaman kendisidir. Hocalarım, ağabeylerim özellikle de babam bunu çok söylerdi. Bu yüzden ben kendi çalışmama, kendi gelişimime bakıyorum. Ben iyi olduktan sonra da bir sorun olmayacağını düşünüyorum."

Kamp çalışmalarıyla ilgili de Beykan, "Sıkı ve zevkli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Takıma yeni arkadaşlarımız da katılıyor. İlk yarıda istikrarlı bir periyot geçirdik. İkinci yarıya da aynı şekilde başlamak istiyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar da bu performansımızı sürdürürüz. Kardemir Karabükspor için herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Takımımızı sezon sonuna kadar en üst seviyeye taşımak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın kendisi hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine Beykan, "Hocam hepimizi ayrı ayrı seviyor. Hepimizi bir tutuyor. Bana olan sevgisini biliyorum. Üzerime titrediğini biliyorum. Bunun farkındayım. Onu yanıltmamak istiyorum. Onu mahçup etmemeye çalışıyorum. İkinci yarıda daha fazla şans bulup kendimi daha iyi göstereceğim." cevabını verdi.
CİHAN

Yorumlar