Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kayakçılarından Ilgaz’da büyük başarı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından Ilgaz’da düzenlenen Kayak Kuzey Disiplini Türkiye Şampiyonası'nda erkek ve bayan kategorilerinde hem ferdi hem de takım halinde Türkiye şampiyonu o.

Google Haberlere Abone ol
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kayakçılarından Ilgaz’da büyük başarı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından Ilgaz’da düzenlenen Kayak Kuzey Disiplini Türkiye Şampiyonası'nda erkek ve bayan kategorilerinde hem ferdi hem de takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Ilgaz’da düzenlenen yarışlarda üniversiteyi ve Ağrı’yı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik etti. Üniversite Sporları Federasyonu'nun yıl içinde birçok branşta organize ettiği yarışmalarda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerinin önemli başarılar elde ettiğine vurgu yapan Prof. Dr. Aslan, "Sporun ruhuna uygun olarak dostça ve sportmence yarışarak önemli başarılarla dönen sporcularımızın ilerde daha büyük organizasyonlarda aynı başarıları tekrarlayacaklarına inanıyorum." dedi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram gözetiminde yarışlara katılan kayak takımında ferdi olarak Yonca Karademir Sprint yarışlarında 1. olurken Remziye Yılmaz kayaklı koşuda 3. sırada yer aldı.

Erkekler kategorisinde ise Hamza Dursun klasik ve paten branşlarında 1. oldu. Ayrıca Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kayak Takımı hem erkeklerde hem de bayanlarda takım halinde Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.
CİHAN

Yorumlar