Adanaspor'un yeni sezon hazırlıkları sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Çatalan kampında sona yaklaşılırken tempo yükseldi. Takımda çalışmalar aralıksız şekilde devam ederken, pazar günü sabah A2 takımla oynanacak maçın ardından...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor'un yeni sezon hazırlıkları sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Çatalan kampında sona yaklaşılırken tempo yükseldi.

Takımda çalışmalar aralıksız şekilde devam ederken, pazar günü sabah A2 takımla oynanacak maçın ardından izine çıkacak olan futbolcular, perşembe günü Bolu Termal Otel'de toplanacak. İkinci etap çalışmalarını burada sürdürecek turuncu beyazlılar, Bolu kampını daha çok hazırlık maçları yaparak geçirecek. Adanasporlu oyuncular, daha sonra Adana'ya dönerek ligin ilk maçında karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçının çalışmalarına burada devam edecek.

Dün yapılan antrenmanın son bölümlerinde tansiyonu düşen ve çalışmayı yarıda bırakan Fevzi Özkan'ın durumunun iyi olduğu ve bugünkü antrenmanda yer alacağı açıklandı.

Yabancı stoper arayışlarını sürdüren turuncu beyazlı takımda denemek üzere Adana'ya davet edilen ve antrenmanlara çıkan 24 yaşındaki Mamadou Mara için son kararı Teknik Direktör Levent Eriş verecek. Bir süre takımla çalışacak olan Gineli oyuncu ile uygun görülmesi halinde sözleşme imzalanacak.

Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül bu sezon başarılı olmak istediklerini ve ilk etap kampının istenildiği şekilde tamamlanacağını söyledi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Akgül, sözlerini de şöyle tamamladı:

"Hocamızın istediği takıma katkı koyan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bolu kampında oynanacak olan hazırlık maçları yeni oyuncuların uyum sürecini çabuklaştıracaktır. Lige iyi başlayıp iddialı konuma gelmek istiyoruz."

CİHAN

Yorumlar