Adanasporlu oyunculara yeni oyun kuralları anlatıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu oynayacağı Boluspor maçının hazırlarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Adanasporlu oyunculara yeni oyun kuralları anlatıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu oynayacağı Boluspor maçının hazırlarını sürdürüyor.
Adanaspor’da antrenman öncesinde futbolculara oyun kuralları hakkında seminer verildi. 7. bölge hakem eğitimcisi ve Süper Lig Gözlemcisi Kadir Tozlu tarafından değişen oyun kuralları görüntülü olarak futbolculara anlatıldı. Seminere futbolcuların yanı sıra teknik heyet de katıldı.

Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana A2 milli takımda bulunan Günay ve hafif ağrıları olan Fatih Şen katılmadı. Dün yapılan çalışmada takımdan ayrı çalışan Ali Zorlu da bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Geçen hafta Adana derbisini kazanan oyunculara Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tümöz tarafından tatlı ikramında bulunuldu. Alınan sonuçtan dolayı oyuncuları kutladığını söyleyen Tümöz, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Futbolcuları, teknik heyeti ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Devre arası Orduspor’dan transfer edilen Selçuk Şahin, Bolu maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını, mücadelenin son maça kadar süreceğini söyledi. Haftalar geçtikçe maçların daha da zorlaşacağını ifade eden Selçuk, “Boluspor takımı son haftalarda iyi oynuyor. Tek dileğimiz ceza almamak ve seyircimizin desteğini hissetmek. Yakaladığımız bu uyumu pazar günü sahaya yansıtmak ve gülen taraf olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar