Adanaspor’da eksik oyuncular takıma katılmaya başladı

PTT 1. Lig'in son haftasında Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da eksik oyuncular takıma katılmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor’da eksik oyuncular takıma katılmaya başladı

PTT 1. Lig'in son haftasında Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da eksik oyuncular takıma katılmaya başladı. Sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklardan dolayı birçok maçta takımdan ayrı kalan Fabiano Oliveria ilk kez topla yapılan çalışmanın tamamında yer aldı. Dar alanda oynanan minyatür kale maçta görev yapan siyahi oyuncu zaman zaman etkili oldu. Fabiano’nun Mersin maçına kadar hazır hale geleceği belirtildi.

Almanya’da kasığından ameliyat olan Cem Özdemir de çalışmalara başladı. Kondisyon salonunda çalışan genç futbolcu daha sonra sahaya çıkarak koordinasyon antrenmanı yaptı. Normal süreden daha hızlı iyileştiği belirtilen Cem’in bir daha aynı sakatlığı yaşamamak için acele etmediği ve ikinci yarıda hazır olacağı açıklandı.
Belindeki ağrıları atlatan Tolgahan Acar da koşulara başladı. Tecrübeli kalecinin pazartesi gününden itibaren takıma katılacağı söylenirken alt adalesinde ağrıları bulunan Ümit de düz koşu yaptı. Bu oyuncunun da salı günü topla çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Hafta başından bu yana yüksek antrenman temposu ile çalışan futbolcular günü dar alanda oynadıkları minyatür kale maçla tamamladı. Dört gurup halinde oynanan maçlarda futbolcular yaptıkları hareketlerle göz doldurdu.
CİHAN

Yorumlar