Adanaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Çatalan Tesisleri'nde sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan takımda yeni oyuncuların kısa sürede takıma çabuk uyum sağlaması, teknik heyetin yüzünü...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Çatalan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan takımda yeni oyuncuların kısa sürede takıma çabuk uyum sağlaması, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kadroda yer alan oyuncular kondisyona yönelik çalışmalar yaparken, genç ve denenmek üzere Adana'da bulunan futbolcular da dar alanda çift kale maç oynadı. Teknik Direktör Levent Eriş, maçı dikkatle izlerken, oyuncuları görme fırsatı buldu. Futbolcular antrenmanın ardında havuza girerek yorgunluk attı.

Şanlıurfa'dan transfer edilen Ozan Tahtaişleyen takımdaki birçok oyuncuğu tanıdığını ve uyum sorunu yaşamayacağını söyledi. Özellikle Bolu kampında takımın lige hazır olacağını kaydeden başarılı oyuncu, “Hocamız bence ligin en deneyimli isimlerinden birisi. Yeni gelen oyuncuların, arkadaşlığın üst düzeyde olduğu böyle bir takımda uyum sorunu yaşaması çok zor. İsim olarak hepsi kariyerli ve özellikli oyuncular. Şimdilik koşu antrenmanları yapıyoruz. Taktik çalışmalara geçtiğimizde takımımız daha iyi konuma gelecektir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar