Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz'da başlıyor

Adanaspor'un 2014-2015 futbol sezonunda kamp programı açıklandı. Turuncu-Beyazlılar, 2 Temmuz’da Çatalan Tesisleri’nde toplanarak hazırlıklara başlayacak. İlk aşamada genç oyuncular ile hazırlıklara başlayacak takıma, 7 Temmuz'da diğer...

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz'da başlıyor

Adanaspor'un 2014-2015 futbol sezonunda kamp programı açıklandı. Turuncu-Beyazlılar, 2 Temmuz’da Çatalan Tesisleri’nde toplanarak hazırlıklara başlayacak. İlk aşamada genç oyuncular ile hazırlıklara başlayacak takıma, 7 Temmuz'da diğer futbolcular da katılacak ve hazırlıklar tam kadro devam edecek. 27 Temmuz’a kadar Çatalan Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Turuncu-Beyazlılar, ikinci etap için 30 Temmuz’da Bolu Termal Otel’de toplanacak. Hazırlık maçları ağırlıklı geçecek kamp, 16 Ağustos’ta sona erecek. Kafile daha sonra Adana’ya dönerek ligin başlamasını bekleyecek.

    Öte yandan U-16 Milli takımda gösterdiği performans ile herkesin takdirini kazanan İrfancan Eğribayat’a bir destekte öğrenim gördüğü Şehit Temel Cingöz Lisesi Müdürü İbrahim Geçioğlu’ndan geldi. Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın ile görüşen Geçioğlu, İrfancan ile gurur duyduklarını ve başarılarının devamını diledi. Genç kalecinin okulda herkes tarafından sevildiğini vurgulayan Geçioğlu, “Böyle bir öğrencimiz olduğu için çok mutluyuz. Mütevazi ve saygılı kişiliği ile biz öğretmenleri tarafından takdir edilen bir öğrencimiz. Milli forma altında başarılarının devamını diliyoruz.’’ diye konuştu.

Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın da İrfancan’ın Milli takım hocaları ile sürekli görüştüklerini ve her defasında olumlu raporlar aldıklarını ifade etti. Turuncu-Beyazlıların önemli bir kaleci kazandığının altını çizen Arın, “Futbol dışında okul hayatında öğretmenlerinden duyduğumuz kelimeler bizleri daha gururlandırdı. İrfancan yoluna emin adımlarla devam edecek.İ nşallah bu performansı devam eder.’’ şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar