Adanaspor, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor

PTT 1. Lig’de hafta sona Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Adanaspor, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor

PTT 1. Lig’de hafta sona Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Turuncu beyazlı oyuncular yoğun antrenman temposunun ardından futbolcular günü ayak tenisi oynayarak geçirdi.

Sakatlıkları süren oyuncular dinlenirken A2 takımla yapılan çift kale maçta arka adalesinde zorlanma tespit edilen Ali Zorlu, alt adalesinde sertleşme olan Tiago, gribal enfeksiyon geçiren Ahmet Dereli ve diğer sakat oyuncular Merthan ve Samican çalışmada yer almadı. Bu oyuncuların tedavisi aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 2013 yılının son maçından puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Mersin İdmanyurdu ile derbi karşılaşması oynayacaklarını söyleyen deneyimli teknik adam, “Her iki komşu kentin takımları karşı karşıya gelecek. Seyir zevki açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim oyuncularımız da sahada elinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Yeni yıla mutlu bir şekilde girmek istiyoruz. Veli’nin cezası sona erdi. Bazı futbolcularımızın durumu henüz net değil. Maç gününe kadar sağlık ekibimiz oyuncularımızın tedavisine devam edecek.” dedi.

Pazar günü saat 19.00’da Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak Mersin İdmanyurdu-Adanaspor maçını Mustafa Aydın yönetecek. Trabzon bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın daha öncede Kahramanmaraş-Adanaspor maçını yönetmişti. Turuncu beyazlı takım o maçta bu sezonki ilk galibiyetini almıştı.
CİHAN

Yorumlar